Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı ve Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkan yardımcısı Adem Duman, 2018 yılında yapılacak oda seçimlerinde aday olmayacağını basın açıklaması yaparak açıkladı. 

6 kez Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası başkanlığını yapan Adem Duman, Ahmet Kayalı İş Hanı 3. katında bulunan Esnaf Odaları toplantı salonunda yaptığı basın açıklamasına yönetim kurulu üyeleri Yavuz Kocamüminler, Nazmi İncazlı, Hasan Aktaşlı, Ahmet Şen, Ahmet Şen (Şen Kardeşler), Hanif Gülban ve Denetleme kurulu başkanı Semih Güngör katıldı. 

Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı ve Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkan yardımcısı Adem Duman, yaptığı açıklamada şunları söyledi. Duman;" Bugün sizleri yapacağım basın açıklaması nedeniyle davet etmiş bulunmaktayım. Şahsım ve kurallarım adına katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu basın açıklamasını yapmamın nedeni 2018 yılında yapılacak olan Akhisar Lokantacılar Odasına aday olmayacağımı Yönetim Kurulumuzla paylaştım. Aday olmayacağım üyelerime adaylar tarafından duyurulmuştur. Üyelerim telefonla ve şahsen aslını öğrenmek için beni arıyorlar.
Yapacağım basın açıklamasıyla duyurulmasının uygun olacağı düşüncesindeyim. 01.01.1965 Yılında Lokantacılar Derneğine kaydoldum. 20.02.1984 Yılında Yönetim Kuruluna ve Başkan vekilliliğine seçildim. 07.03.1996 Yılında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildim. 22 Yıl gibi uzun bir süre Başkanlık yaptım. Odamızın sorunlarını yasal çevrede çözdüğümüze inanıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde Kaymakamımıza, Daire Müdürlerimize, Şahsım Yönetim ve Denetim Kurularım Adına teşekkür eder saygılarımı sunarım"