Türkiye’de emlak sektörünün hızlı olduğu yerlerden birisi olan Akhisar’da yerel emlak sektörünü vatandaşlara daha hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen Akhisar Emlak İlan kurucusu Mustafa Özdemir; “2 ay gibi kısa bir sürede sitemize 500’ün üzerinde emlak ilanı girişi yapıldı. Sitemizin asıl hedefi Akhisar’daki emlakçıların ve emlak arayan vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak. Sitemizde kurumsal üye olan emlakçılar kolayca ilanlarını yayınlayabiliyor ve 20 bin takipçimize anında ulaşabiliyor.” Dedi.
 
Bireysel üyelikle de ilan girişi yapılabildiğini söyleyen Özdemir; Diğer yandan sitemize bireysel üyelik ile de vatandaşlarımız 1 adet ilan girişini ücretsiz olarak yapabiliyor.” Diye ifade etti.
 
Site emlakçıların işini son derece kolaylaştıracak, vatandaşların emlak ilanlarına hızlı bir şekilde ulaşabilmesini hedefliyor.
 
www.akhisaremlakilan.com kurucusu TM Bilişim kurumsal olmayan üyelere ücretsiz ilan ekleme olanağı sağlıyor. Kurumsal olarak hizmet veren işyerlerine özel üyelik sisteminin de bulunduğu sitede farklı üyelik paketleri bulunuyor.
 
Emlak ilanınızı Akhisar Emlak İlan sayfasına ekleyerek internet ve sosyal medya üzerinden kısa bir sürede yüzlerce kişiye ulaşabilirsiniz.

Akhisar Emlak İlan sitesine buradan üye olarak hemen ilanınızı ekleyebilirsiniz.