Akhisar Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Muharrem Ertaş ,Başkan vekili ve Kamyoncu esnafı bir araya geldikleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Zafer Kara ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler. 

Yapılan sohbet esnasında Zafer Kara “öncelikle sözlerime siz kıymetli Kamyoncu ailesine ve şoför dostlarımıza selam vererek sözlerime başlamak isterim. Sevgili dostlar bizler bu yola çıktığımızda söylediğim ilk söz şu idi "Biz Bir Aileyiz" Bugün burada bunu tekrar etmek istiyorum.  Çünkü biz bir aile olduğumuzda birbirimizin üzüntüsü ile üzülür, sevinci ve mutluluğu ile mutlu oluruz. Buradan tüm esnafımıza ve sizlere basın önünde beyan ederim ki, artık sizlerin derdi ile dertlenen bir kredi kefalet yönetimi olacak. Her gün bir önceki günden fazla mücadele eden bugün bu esnaf kardeşlerimize nasıl bir kolaylık sağlayacağını araştıran bir ekip olacak. Tekrar söylüyorum biz bir aileyiz, biz hem de birlikte çok büyük bir aileyiz. Artık çalışan koşan bir esnaf kredi kefalet kooperatifine ve yönetimine hazır olun.

Zafer Kara: En hızlı kredi için uğraş vereceğiz

“Biz esnaf kardeşlerimize krediyi en kolay nasıl ulaştırırız mücadelesini vereceğiz. 4 Mart'tan itibaren uyuyan devi Akhisar’ın en büyük kurumunu uyandırmanın vakti geldi” diyen Zafer Kara “sevgili kardeşlerim şuna inanın sizlerin sıkıntılarına çözüm arayan 5 ila 6 ayda bir sizler ile bir araya gelen bir yönetim olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bana kişi gece yada gündüz ulaşmak istediğinde ulaşacak.  Şunu da siz kamyoncu ve şoför camiası ile paylaşmak isterim.

Zafer Kara: Bu bir bayrak yarışı, bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız

Bugüne kadar Akhisar esnafına hizmet etmiş olan tüm başkanlarımıza Nuri Giyik’ten; Recep Dost’a, Mehmet Karasu’dan Hasan Genli’ye kadar herkese yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.  Bu bir bayrak yarışı olmalı bizler daha iyisini yapmaya talibiz” dedi.

Kamyoncu esnafının dertlerini dinleyen Zafer Kara yaşanan sıkıntıları not aldırdı.  Bir esnafın “50 bin TL kredi için esnaf kredi kefalete dairemi ipotek veriyorum buna rağmen birde kefil istiyorlar” demesi üzerine Kara, “herkesin bu sorudan nasıl bir şaşkınlık ifadesi verdiğine şahit oldum. 4 Mart'tan itibaren yeni bir döneme hazır olun” diyerek sözlerini tamamlayan Zafer Kara sıcak ortamdan çok mutlu olduğunu ve bu sebep ile başta Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Yönetim Kurulu üyelerine ve esnafa teşekkür ederek yeni bir programa katılmak üzere ayrıldı.