TOBB İl Kadın Girişimciler Konseyi üyeleriyle Tunus Sfaks Uluslararası Kadın Girişimciler Konseyi (CIFE) üyeleri ile İstanbul’da bir araya geldi. TOBB İl Kadın Girişimciler Konseyi üyeleri uluslararası platformlarda iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

 TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Tunus Sfaks Uluslararası Kadın Girişimciler Konsey üyelerini İstanbul’da ağırladı. Toplantıya TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu başkanı Ayşe Öztezel’in önderliğinde gerçekleşen toplantıda, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay tarafından konuk heyete, Türkiye ekonomisi ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu adına Nefise Şükran Füzün’ün de katıldığı toplantıda iki konsey temsilcileri arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Toplantıda zeytinyağı ve zeytinyağı mamullerinin ticareti hakkında oturumlar yapılırken Füzün, Tunus heyetini zeytin ve zeytinyağının başkenti Akhisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.