Gözde Group’un bünyesine katılan Özpolatoğlu marketler zinciri Akhisar’da 3’üncü mağazasının açılışını yaptı. 

Gözde Group Akhisar’da yatırıma doymuyor. Bünyesine kattığı Özpolatoğlu marketler zinciri ile hızla büyüyen Gözde Group, Akhisar’da üçüncü mağazasının açılışını  yaparak Manisa’daki mağaza sayısını 16’ya çıkardı.

Kaliteli ürünleri, en uygun fiyatla tüketiciye sunan Özpolatoğlu’nun  Akhisar’daki 3’üncü mağazası  Reşatbey Mh. 167 Sokak’ta Akhisarlıların hizmetine açıldı.  Hafta boyunca açılışa özel indirimli fiyatların uygulanacağı marketin açılışına Gözde Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Adnan Erbil, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak,  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rıfat Sarı, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Gözde Group Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok davetli katıldı.

Akhisar’da üçüncü  mağazalarını açmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Gözde Group Yönetim Kurulu Üyesi Engin Dokum, ‘Özpolatoğlu marketleri zincirimizle hızla büyüyoruz. Ülkemize, Manisa’mıza yatırım yaparak istihdama katkı sağlıyoruz. Akhisarlılar Özpolatoğlu marketlerini çok sevdi ve  sahip çıktı. Bizler de onların desteği ile bugün üçüncü mağazamızı açıyoruz. Akhisarlıların alışverişte tercih ettiği marketler arasında kısa bir süre içerisinde ön sıradaki yerimizi aldık. Bunun için Akhisarlılara çok teşekkür ediyorum. Özpolatoğlu marketleri zinciri olarak yine kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, kaliteli ürünlerimizi  en uygun fiyatlarla Akhisarlılara sunacağız. Yeni mağazamızda açılışımıza da özel indirimleri fiyatlarımız hafta boyunca sürecek’ diye konuştu.