Ödüllerin verilmesinde firmaların ekonomik anlamda yıllık büyümeleri değerlendirilen, Anadolu’da marka bilincini yerleştirmek ve markalaşma yolunda ilerleyen şirketlerin başarılarını ödüllendirmek hedefiyle düzenlenen yarışma kapsamında, 4 kategoride 17 ödül verildi.
 
Daha önce 2011 yılında da aynı ödülü alan Ramiz Gıda A.Ş. yine, Ticaret Kategorisinde Jüri Özel Ödülüne layık görüldü. Ödülü Ramiz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bircan Taşkınlar aldı.

Türkiye’deki işletmelerin yüzde 99.8’ini oluşturan ve ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerimizin desteklenmesinin çok önemli olduğunu anlatan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasındaki itici gücün KOBİ’lerden geleceğine inanıyoruz. Bu noktada, ülkemizin rekabet gücüne güç katacak çözümlere odaklanılması gerekiyor. Dijitalleşme, KOBİ’lerin pazardaki varlığı ve konumu açısından sürdürülebilirliğin garantisi olacak. Biz de Vodafone Türkiye olarak, ’yüzde yüz yarına hazır KOBİ’ hedefiyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, Yarına Hazırım Platformumuz ile işletmelerin dijitalleşme endeksini hesaplayarak onlara yarına bugünden hazır olmak için ihtiyaç duydukları çözümler konusunda yol gösteriyoruz. Ülkemizin kurumsal bir vatandaşı olarak ’yarına hazır’ işletmelerin sayısını artırıp Türkiye’nin ekonomik başarısını yükseltmesine destek olmaya devam edeceğiz. Bu noktadan hareketle, Anadolu Markaları organizasyonu ile Türkiye’yi il il dolaşmaya ve KOBİ’lerimizi dijital geleceğe hazır olmak için izleyebilecekleri yol haritası konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.