6 yıldan bu yana Reşatbey Mahallesi 167 Sokakta, Damak Çiğ köftenin üretimini yapan Koray Gezer, Damak Çiğ köftenin Akhisar'da 4.cü, Türkiye genelinde 51 şubesini Manisa ili ve Akhisar'ın ilk kadın esnaf oda başkanı Pınar Güney, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kurdeleyi keserek hizmete açtı. Koray Gezer ve Erhan Kızılçık'ın ortaklığında açılan Çiğ Köfte, Balıkesir'in meşhur Karesi Kolonyası ve Elit Parfümeri işyerini Paşa Mahallesi 1. Nakliye Caddesi numara 18'de (Şehir Gazinosu Karşısı) Akhisarlıların hizmetine açtı. Açılış kurdelesini Akhisar Lokantacılar başkanı Pınar Güney seçimde rakibi olan Ahmet Şen (Paçacı Şen Kardeşler) ve işletme sahipleri Koray Gezer, Erhan Kızılçık ile birlikte kestiler. 

Açılışta konuşan Akhisar Lokantacılar Esnaf Oda başkanı Pınar Güney;" Lokantacılar Odası üyemiz Koray Gezer ve Erhan Kızılçık arkadaşlarımızın yeni iş yerinin açılışında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Koray Gezer, Akhisar’da çiğ köftesinin üretimini yapan ilk arkadaşımız. O yüzden buradan alacağınız çiğ köftenin içinde Akhisar lezzetini de bulacaksınız. Hanımıyla birlikte çalışacak o yüzden özellikle kadın dostu bir işletme. Benim oda başkanlığı zamanındaki ilk iş yeri açılışım. Bu gün özellikle genel kurulda ki rakibimiz Ahmet Şen Bey’i özellikle davet ettim. Biz bu camianın insanıyız, birlikteyiz ve bir aradayız. Bundan sonra odamız hizmetlerinden odamız iş yerleri birlik ve beraberliğimizle en iyi hizmeti alacaktır. Hayırlı işler bol kazançlar diliyorum" dedi.

Damak Çiğköfte ve Karesi Kolonyası ve Elit Parfümeri işletme sahipleri Koray Gezer ve Erhan Kızılçık;" 6 yıldır Akhisarlılara Çiğköfteyi damak tadında sunuyoruz. Biz çiğköftemizi kendimiz hazırlıyoruz. Akhisar'da 4.cü şube, Türkiye genelinde 51. şubemizi açmanın mutluluğunu aşıyoruz. Damak çiğköfte, damak ve dudak keyfidir" dedi.