Akhisar’da çıraklıktan başlayıp kalfa olarak 10 yıldan fazla berberlik mesleğini sürdüren Erdi Dizmen, kendi iş yerini açtı.

25 yaşındaki Erdi Dizmen, uzun yıllar berberlik mesleğini kalfa olarak sürdürdükten sonra kendi işyeri olan “Marka Erdi Erkek Kuaförü” İnönü Mahallesi 8 Sokak numara 54/B’de (Park Kulüp Karşısı) açtı.

Özenle tasarladığı modern işyerinin açılışında yakın akrabaları ve arkadaşlarının da katıldığı lokma hayrı düzenleyen Erdi Dizmen; “Berberlik mesleği artık günümüzde her şey gibi modernleşti. Burada erkeklerin yeni imajını belirleyeceğiz. Yıllardır berberlik mesleğinin içindeyim. Bundan sonraki süreçlerde ustalarımızdan öğrendiklerimizi kendi müşterilerimize aktaracağız. Üzerimizde emeği olan ustalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken yeni açtığımız işyerimize tüm Akhisarlıları bekliyoruz” dedi.

MESLEĞİ GENÇLERE ÖĞRETECEK

Berberlik mesleğini ustalarından öğrendiğini ifade eden Dizmen; “Bizler bu mesleği ustalarımızdan öğrendik. Tıpkı bizi eğiten ustalarımız gibi bizde açtığımız işyerimiz sayesinde berberlik mesleğini öğrenmek isteyen gençlere öğreteceğiz. Bizimle çalışmak isteyen bu mesleği öğrenmek isteyen genç arkadaşlarımızı işyerimize bekliyoruz” diye konuştu.