TEB Aile Akademisi ile toplumun finansal okuryazarlık seviyesini yükseltmek ve tasarruf bilincini geliştirmek için 2012 yılından bu yana Türkiye’nin bu alandaki en kapsamlı sosyal sorumluluk projesini yürüten Türk Ekonomi Bankası (TEB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akhisar Temsilciliği ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Akhisar’daki Balkan Göçmenler Derneği’nde finansal okuryazarlık eğitimi verdi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ‘Sorumlu Bankacılık’ anlayışıyla 2012 yılında hayata geçirdiği TEB Aile Akademisi ile ülke genelinde toplumun finansal okuryazarlık düzeyini yükseltmeye ve tasarruf bilincini geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda TEB ve Akhisar TOBB Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle başlatılan “Kadın Girişimciler Aile Akademisi” projesi kapsamında 7 ay boyunca 1000 Akhisar mahalle sakinine finansal okuryazarlık eğitimi verilecek.

15 Mart 2018 tarihinde Akhisar Balkan Göçmenleri derneğinde gerçekleştirilen finansal okuryazarlık ve sağlıklı beslenme eğitimi gerçekleşti. Akhisar TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nefise Şükran Füzün işbirliği ve projenin detayları ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra, TEB Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Berna Özhan tarafından finansal okuryazarlık ve Dr. Halil İbrahim Dilek tarafından sağlıklı beslenme hakkında eğitim verildi.