Odaya kayıtlı üyelerin en çok dile getirdikleri sıkıntının önüne geçmek için ATSO yönetim kurulunun dijitalleşme kararı aldığını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulusoy, "Akhisar  iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinin, en çok talep ettiği belgelerin hızlıca temini için dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak istedik. Aidatlarını düzenli ödeyen oda üyelerimizin belge temininde zaman sıkıntısı yaşamasının önüne geçmek için sık sık ihtiyaç duydukları ücretsiz belgelere web sitemizden ulaşmalarına olanak tanıyacak yeni bir alt yapıyı hayata geçiriyoruz" dedi.

"GELECEĞİN SANAYİ KENTİ İÇİN"
Geleceğin sanayi kenti Akhisar'ı inşa etmek için dijitalleşmenin önemli bir adım olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ulusoy "Oda üyelerimizin üretimlerinin arttırmaları ve ihracat rakamlarını yükseltmeleri için gerek tüm alt yapıyı oluşturmaya kararlıyız. Geleceğin teknolojisini kullanarak üyelerimizi bir adım öne geçirmeyi görev edindik. bu konuda yapacağımız uygulamların ilki de belge temininin kolaylaştırılması olacak. Sistem şu an deneme safhasında çok kısa süre içinde üyelerimiz odaya gelmeden belgelerini temin edebilecek ve zamandan tasarruf edecekler" diye konuştu.

"BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEYİN"

Oda üyelerinin, odanın " http://www.akhisartso.org.tr " adresi üzerinden yayınlayacağı linkle online olarak işlemlerini gerçekleştirmeleri için alt yapının hazır olduğunu vurgulayan Dr. Ulusoy "Sistem üyelerin vergi numaraları ya da T.C. kimlik numaraları ile cep telefonlarına gönderilen doğrulama kodlarının eşleştirilmesiyle çalışıyor. Bu nedenle oda üyelerimizin iletişim bilgilerini, güncel değilse, odamıza ulaşarak güncellemeleri gerekli. Ayrıca aidat borcu olan üyelerin sistemden yararlanmaları için de borçlarının ödenmiş olması gerekli" ifadelerini kullandı.