Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkan Dr. Mehmet Ulusoy’un yaptığı açıklamaya Meclis Başkanı Feride Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Ulusoy basına verdiği yazılı açıklamasında; “Sayın Basın mensupları;
Akhisar'ın en büyük ve en önemli Sivil toplum örgütü olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasında zorlu bir seçim dönemini geride bıraktık. Son derece demokratik bir ortamda geçen seçimler sonucunda bizler Yönetim Kurulunu oluşturduk. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız kendi alanlarında hem deneyimli hem de başarılı insanlardır. Bu deneyimlerini bundan sonraki süreçte hem Akhisar'ırnız hem de Odamız için kullanacaklardır. Kendileri ile çalışıyor olmak bana gurur verecektir. Bunun dışında bu seçimler sonucunda Odamızda bir ilki de gerçekleştirdik. 2 Bayan arkadaşımız Meclisimize girdi. Yine Odamız tarihinde bir ilk Feride hanım Meclis Başkanımız olurken Zeynep hanım da Meclis Başkan yardımcısı oldu. Burada kendilerine başarılar diliyorum.
 
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak aldığımız görevin öneminin ve sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu manada Akhisar'ımızın ve üyelerimizin yararına olacak her işte elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.. Akhisar'ın sorunlarını biliyoruz bu bilinçle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak birinci önceliğimiz 4 Yıllık fakültenin İlçemizde açılması olacaktır. Bu konuda iş birliği halinde çalışacağımız siyasilerimiz, milletvekillerimiz, valiliğimiz, özel idaremiz ,belediyemiz ,Ticaret Borsamız , Ziraat Odamız ,Esnaf kefalet, esnaf odalarıncız sivil toplum örgütlerimiz, İş adamlarımız ile birlikte sinerji oluşturarak Akhisar'ımıza 4 yıllık fakültenin kazandırılması için tüm çabayı harcayacağız.
 
Bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının başına Odamızın rutin işlerini yapmak için gelmedik, o işleri sekretaryamız ve görevli arkadaşlarımız zaten yapıyor. Bizler şehrimiz için makro düşünceleri hayata geçirmek ve Makro yatırımları şehrimize çekmek için göreve geldik. Güçlüyüz ,gücümüzü üyelerimizden ve halkımızdan alıyoruz. Bizleri bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum.”
Dedi.