Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER Kamuda  Eğitim iş kolunda Yetkili Sendika Eğitimciler Birliği Sendikası Eğitim Bir-Sen’i  sendika temsilcilik binasında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Süleyman MERMER’in ziyaretinde  Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERDEM, Başkan Vekili Mahmut BİNAY, Başkan Yardımcıları Ali ERKAN, Mehmet DURGUT, İsmail YALTURAK, Muhammet Emin ALTUNKAYNAK, Sait AKDAĞ karşıladı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER; Sivil toplum faaliyetlerinin tüm çalışma alanlarında önemli yeri olduğunu; Eğitim’de de sendikaların bu görevi üstlendiğini belirtti. Sendikaların faaliyetlerini izlediğini ve önemsediğini ,bu alanda tüm eğitimciler adına yetkiyi elinde bulunduran Eğitim Bir-Sen’i de faaliyetleri, çalışmaları,sunduğu raporları,uyumlu çalışması ile Akhisar Eğitimi’ne katkı sağladığı için teşekkür ediyorum diye vurguladı. Akhisarımızda Manisamızda eğitim kalitesini arttırmak üzere tüm paydaşlarla birlikte hareket etmenin önemli olduğunu, tüm paydaşlara  ve sendikalara kapılarının açık olduğunu vurguladı. Karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Başkanı Süleyman ERDEM: “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman MERMER’in  bu nazik ziyaretinden dolayı tüm üyelerimiz ve eğitimciler adına memnuniyet duyduk. Eğitimde tüm paydaşlar ile birlikte hareket edilmesinin Akhisarımıza, Manisamıza, Ülkemize kazandıracağını biliyoruz. Bu bilinçle Yetkili Sendika olarak eğitimin en büyük paydaşı olduğunun bilincindeyiz. Akhisar eğitimi için elimizden gelen gayretleri göstermeye devam edeceğiz. Yapılan bu  ziyaretten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman MERMER’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”dedi.