Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği 2. başkanı Levent Erdoğan ve Akhisar Kartal Bakışı Düşünce Platformu temsilcileri Dr. Hakan Uğur Halaza, İsmail Öktem Zeki Alkım ile birlikte Akhisar Yavuz Selim Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere siyah-beyaz kaşkol, futbol, voleybol ve basketbol topları hediye etti.

 Kartal Bakışı Düşünce Platformu Levent Erdoğan,ve beraberindeki Behçet Ümitler, Turgut Tümer, Ümit Yekcan, Hakan Öncül, Faruk Belenkoğulları, Ersin Baykal, Hüseyin Belenkoğulları, Sertaç Ekmekçi'yi okul müdürü Mustafa Göktepe ve öğretmenler  karşıladı. Öğretmenler odasında misafirlerini ağırlayan okul müdürü Mustafa Göktepe'ye Levent Erdoğan siyah-Beyaz atkı hediye etti. 

Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Mustafa Göktepe: Okulumuza hoş geldiniz. Bu olaya vesile olan Dr. Hakan Uğur Halaza'ya teşekkür etmek istiyorum. Okulumuzda 221 öğrenci 22 öğretmen ile eğitim, öğretim faaliyeti yürütmeye çalışıyoruz. Okulumuzda son yıllarda masa tenisi kızlarda Türkiye yedinciliği ve iki tane Türkiye dokuzunculuğu başarıları bulunuyor. Son 10 yıldır ilin hem kız hem erkek dallarında il birinciliğini elde ediyoruz. Okulumuzda iki öğrenci atletizmde 200 metre engelli ve 200 metre koşularında Türkiye’de altın madalya aldı. Türkiye finallerinde bir öğrencimiz Türkiye sekizincisi oldu. Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum. Geldiğiniz için heyecanlıyız, bunu bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği 2. başkanı Levent Erdoğan;" Eğitimi yakından görmenin heyecanını yaşıyoruz. Dr. Hakan Uğur Halaza, bu tür şeylerde hep vesile oluyor. Bize de bunun zevkini tatma şerefini veriyor. Çocukları motive edici hizmetlerde bulunacağız. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Yarın Öğretmenler Günü, büyük baş öğretmen Atatürk'ün, eğitimimizi bu günlere getirmesine sebep olan ve öğretmenlere vermiş olduğu değeri hepimiz fazlasıyla biliyoruz.  Biz tüm öğretmen kardeşlerimizin öğretmenler gününü kutlarken Başöğretmen Atatürk’ü de saygıyla anıyoruz" dedi.