Dünya müzik okulu artık Akhisarda.Uluslar arası geçerliliği olan diploma ve sertifika programına Özel Akhisar Duru Müzik Kursunda sahip olabilirsiniz.İngiltereden gelen komisyon karşısında profesyonel eğitim kadromuzun yetiştirip hazırladığı öğtencilerimiz yeteneklerini ve çalışmalarını performansa döküp bu diploma ve sertifikayı almaya hak kazanıyorlar.Müziğin tek adresi Özel Akhisar Duru Müzik kursu.

İletişim bilgileri : 0236 414 19 89

Ragıb bey mah. 19 sok. 95/ A

West London Üniversitesi bünyesinde kurulmuş ve yüz yılı aşkın bir süredir dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir sınav sistemidir. Eğitim programları ve sistematiği son derece gelişkindir. Her aşama sonunda oldukça ciddi bir değerlendirme mekanizması vardır. LCM, uluslararası düzeyde kabul gören akreditasyon kurumu Ofqual tarafından akredite edilmiştir. Lise (sertifika), Ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans diplomaları uluslararası denklik yönetmeliklerine göre kabul görmektedir. Sınavlar her yıl dünyanın 250 merkezinde yapılmaktadır. LCM eğitim metotları özel olarak hazırlanmış müfredata dayanır. Eğitimler ve sınavlar, enstrümanlara göre ayrı ayrı hazırlanmış kitaplarla yapılır.

Amaç

• Temel amaç müziğin büyüsüyle mutlu olmaktır. • Müzik - özellikle çalgı - eğitiminin kişilik gelişimine, algı yükselmesine, sosyalleşmeye çok büyük katkı sağladığı bilimsel bir gerçektir. • Bu sistemle her yıl sonunda öğrencinin ulaşması istenen düzey belirlenmiştir. Böylece hem öğretmen, hem de öğrenci ne yapacağını ve nereye ulaşacağını bilir. • Harcanan ciddi emekler, zamanlar ve paralar bir amaca yöneliktir. Eğitim süreci sonunda elde edilen başarının verdiği mutluluk ve gururun bir de belgesi vardır.