Şeyh İsa Anadolu Lisesi öğrencilerinden örnek davranış. Okulun Kızılay Kulübü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından ihtiyaç sahiplerinin desteklenmesi amacıyla kermes düzenlendi. 

Öğrenciler gerek okullarında gerekse de ülke genelinde durumu iyi olmayan ihtiyaç sahipleri için sosyal sorumluluk sahibi bireyler olarak kendi el emekleriyle hazırladıkları ürünleri yine kendi arkadaşlarına sundular. Bu maksatla yapılan kermes okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından yoğun ilgi gördü. Okul içinde öğrencilere yönelik olarak yarım gün yapılan kermeste toplam 1770 TL´lik satış yapıldı. Elde edilen gelirden bir kısmı Kızılay Akhisar yetkilisine makbuz karşılığı teslim edilirken bir kısmı da Şeyh İsa Anadolu Lisesinde halen eğitim görmekte olan ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılmak üzere okul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma fonuna bağışlandı.

Kızılay Akhisar sorumlusu Orhan ÇEÇEN öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederek geçen yıl da Şeyh İsa Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından aynı şekilde kermes yapılarak Kızılaya bağışta bulunulduğunu belirtti. Bu tür davranışların ülkemiz ve milletimiz arasındaki dayanışmayı artıracağını ve toplumda farkındalık yaratacağını söyleyerek emeği geçen öğrencilere teşekkür etti.