Okul geçen sene Manisa ili genelinde yapılan Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında 2. Lik derecesini elde ederken, bu seneki yarışmada 10-B sınıfı öğrencisi Betül EKEN ile Manisa ili birinciliğine uzandı.

Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda  yapılan Okul Sporları Dart İl Birinciliği müsabakalarında Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice BOSTAN eşliğinde 12-A Sınıfı öğrencisi Nihan AKAGÜNDÜZ, Elvan DOĞRU ile 12-B Sınıfı Öğrencisi Özlem İnal ve 9-F Sınıfı Öğrencisi Nazar DOĞRU geçen yıl alınan birincilik derecesini bu yıla da taşıyarak Manisa Dart İl Birincisi oldu. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda yapılan Okul Sporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarında da 9-B Sınıfı öğrencisi Mine AY, 9-C Sınıfı Öğrencisi Bahriyenur AKDENİZ, 10-C Sınıfı Öğrencisi Büşra KAYACIK ve 12-C Sınıfı öğrencisi Rabiha ÇELİK geçen yıl alınan birincilik derecesini bu yıla da taşıyarak Manisa Bocce İl Birincisi oldu. 

Okul İdaresi,okullarına birincilik getiren öğretmen ve öğrencilerinin başarılarını pasta keserek kutladı. Okul Müdürü Yasemin KARASU, “Okulumuz, eğitim hayatına başladığından bu yana sosyal, kültürel,mesleki ve sportif alanlarda başarıdan başarıya koşmakta ve her geçen gün çıtasını daha da yükseltmektedir. Bu süreçte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.