Palmcity Otel Genel müdürü Vedat ORDU yaptığı açıklamada,2018 yılı yüzme kursu kayıtlarının bugün itibarı ile başladığını belirterek şöyle devam etti.

Beden Eğitimi öğretmeni ve yüzme kurs öğreticisi  Öcel Hancı yönetiminde, 05 -12 yaş arasındaki çocuklara 1. dönem 18.06.2018 – 13.07.2018 tarihleri arasında yapılacağını, Çocukların yaşlarına ve yüzme becerilerine göre seviye grupları oluşturularak kurstan en iyi şekilde yararlanmalarını amaçlıyoruz dedi.

Ordu, Her grupta en fazla 15 öğrencinin bulunması çocuklarla daha yakından ilgilenilmesine olanak sağlanıldığını, Yüzme öncesi eğitmenler eşliğinde yapılan ısınma ve esneme hareketlerinin  yüzmeyi daha ilgi çekici hale getirdiğini belirtti.

Palm City Otel Yüzme öğreticisi Öcel Hancı da yaptığı açıklamada “Amacımız çocuklarımızın daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve bunu ileriki yaşamlarında da devam ettirmeleridir, Bunu sağlamak adına çocuklar için eğlenceli, heyecanlı ve başarı hissiyle donatılmış bir ortam sağlamaya çalışıyoruz şeklinde belirtti.

Kayıt ve bilgi için; 0505 530 63 04 numaralı telefondan Öcel Hancı ile velilerimiz iletişime geçilebilirler.