Radyo, televizyon, bilgisayar, fotoğraf makinesi, navigasyon cihazı, hesap makinesi ve daha birçok cihazın özellikleri tek başına cep telefonlarında bulabiliyoruz. Bu yüzden de hayatımızın ayrılmaz birer parçası oluyorlar. Üstelik cep telefonu fiyatları son derece pahalı. Artık bir lüks olmaktan ziyade temel ihtiyaç olan cep telefonları vergiler, kur değişimleri, rekabet piyasası gibi çeşitli nedenlerden dolayı çok pahalı hale gelmiştir. Dolayısıyla kullanıcıların telefonlarını dış etkenlerden kuruması büyük bir zarurettir.

Cep telefonlarını korumanın en kolay ve etkili yolu cep telefonu kılıfları kullanmaktır. Sitemizde telefonlarınız için ihtiyaç duyacağınız bütün kılıflara yer veriyoruz. Telefonunuzun markasına, modeline göre tercih yapabilir, telefonlarınızı güven altında tutabilirsiniz.

Telefon Kılıfı Neden Gereklidir?

Telefon kılıfları niçin kullanılır, neden kılıfa gerek duyulur? Bunun birçok cevabı vardır. İlk olarak telefon kılıfları düşmeye karşı koruma sağlar. Telefon düşürmek, en yaygın davranıştır ve telefonların en çok zarar gördüğü tehlikedir. Telefonların camla kaplandığı günden bu yana düşürmek telefon sahipleri için problem olmuş, insanların büyük kısmı telefonlarını düşürerek zarar görmelerine neden olmuştur. İşte telefon kılıfları herhangi bir düşme anında darbeyi emerek hasarı azaltmaktadır. Özellikle düşük mesafelerden düşürülmelerde kılıflar etkili birer çözüm sağlamakta, ya hiç zarar görmesini ya da en az zararla kazayı atlatmanızı sağlamaktadır.

Çizilme, telefonlar için düşürülmeden daha risklidir. Çok fazla kullanıldıkları için gün boyunca her an çizilmeye maruz kalırlar. Cebinizden çıkarırken, cebinize koyarken, çantanızdan çıkarıp geri koyarken, masanın üzerine koyduğunuzda, elinize aldığınızda telefonlarınız rahatlıkla çizilebilir. Yüzeylerde çizikler oluşabilir. Oluşan çizikler bir taraftan telefonunuzun görselliğini bozarken diğer taraftan değerinin düşmesine neden olur. Satmaya kalktığınızda çok fazla değer kaybeder. Oysa kaliteli bir kılıf kullanarak telefonlarınızın çizilmesini önleyebilir, uzun yıllar ilk günkü estetiğinde ve şıklığında kullanmaya devam edebilirsiniz.

Cep telefonu kılıfları kullanma gerekçelerinden bir diğeri telefonlarınızı kişiselleştirme ihtiyacıdır. Satın alırken büyük bir beğeniyle ve araştırarak tercihte bulunursunuz. Fakat daha sonra aynı telefonun pek çok kişinin elinde olduğunu görürsünüz. Bu noktada telefonunuza kişilik katmanın, kendi kimliğinizi yansıtmanın en kolay yolu kılıf kullanmaktır. Kendi tarzınıza göre seçtiğiniz bir telefon kılıfı sayesinde telefonunuzu daha da benimser, karakterinize uygun hale getirebilirsiniz.

Cep Telefonu Kılıfı Nasıl Olmalıdır?

Telefon kılıfı modelleri pek çok faklı tipte bulunuyor. 360 derece kılıf, bumper kılıf, desenli kılıf, metal kılıf, mıknatıslı kılıf, kapaklı kılıf, standlı kılıf, tam koruma kılıf ve daha onlarca kılıf tipi sitemizde yer alıyor. Silikon, kauçuk, metal gibi farklı malzemelerden üretilmiş, yüzlerce kılıf çeşidini kullanıma sunuyoruz. Tarzınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza göre tercihte bulunabilirsiniz. Her biri birinci sınıf malzemeden üretilen kılıflarımız ile telefonlarınızın güvenliğini arttırabilir, yüksek çaplı düşmeler hariç güvene alabilirsiniz. Milyonlar vererek satın aldığınız telefonlarınızın zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Telefonlarınızı tamamen saran kılıf çeşitlerimiz sayesinde çizilmelere karşı telefonlarınızı güvence altına alabilir, şıklıklarını kaybetmeden güvende kalmalarını sağlayabilirsiniz. Daha rahat kullanabilir, daha fevri davranabilirsiniz. Binlerce modelimiz arasından tarzınıza en uygun olanı seçebilir, telefonunuzu benzerlerinden farklı kılarak karakterinize uygun hale getirebilirsiniz. Yüzlerce renk ve desendeki modellerimiz ile telefonlarınızı istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz.

Telefon kılıflarındaki en büyük problem boyuttur. Çoğu zaman kılıflar telefonları kabalaştırır. Kullanım kalitesini düşürür. Telefonlara tam uyum sağlamadığı için güven vermez. Oysa sitemizdeki bütün cep telefon kılıfları özenle tasarlanmıştır. Ergonomik yapıları ile tam uyumlu, estetik ve zarif bir görünüm sağlarlar.