Terasın bu şekilde kapatılmasının birçok farklı sebepleri vardır. Bunlar dört mevsim terası rahatlıkla kullanabilmek, bina için fazladan yaşam alanı oluşturmak, açık olan terası; güneş, kar, yağmur gibi dış etmenlerden korumak gibi sıralayabilir. 

Standart olarak kapatılan teraslarda belirli montaj aşamaları vardır. Yapılması gereken ilk aşama teras kapatma uygulanacak olan binanın bulunduğu bölgede yapı izninin alınması olacaktır. Bu iznin alınmaması durumunda kapatılan teras yasa dışı olacaktır. Bu durumlarda uygulanan terasın yıkımına dahi karar verilebilmektedir. Bu da müşterilerimiz için ciddi maddi zarardır. Yapı izninin alınmasından sonra firmamız kapatılacak olan terasın projelendirilmesi ve bu projeye bağlı kalarak uygulamanın anahtar teslimini yapmaktadır. 

Firmamız çelik taşıyıcılı teras kapama uygulaması konusunda ileri düzeyde uzmanlığa sahiptir. Taleplerinizi mimari ve mühendislik bakımdan değerlendirip en doğru çözümü üretmek için çalışıyor ve mümkün olan en iyi tasarımı mükemmel biçimde uyguluyoruz. Kalite odaklı uygulamalarımızda yüksek verimi alacağınızı garanti ediyor ve gerçekleştireceğimiz uygulamalar neticesinde en kaliteli hizmetler çıkmayacağını taahhüt ediyoruz. Bizi dilediğiniz zaman arayarak teras üstü kapama teknikleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.