Perdelerinizin şık ve görenleri kendine hayran bırakacak bir formda olmasını sağlamak için perde aksesuarlarımıza bir göz atmaya ne dersiniz?

Ev dekorasyonu için perdeler büyük önem taşır. Özellikle salon ve yatak odası gibi evin en özel bölümlerinde şık bir şekilde görünmesi istenen perdeler tek başlarına bazen durgun bir görüntü ortaya çıkarabilir. Söz konusu durgunluğu ortadan kaldırmak ve evinize hava katmak için farklı perde aksesuarı kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Peki, bu aksesuarlar nelerdir? Gelin hep birlikte bir göz atalım!

Renso

Renso; kadınların çok aşina olduğu ama genellikle adı ifade edildiğinde herkesin bilmediği bir ürün. Perde bağlama ipi veya kuşaklarını tutturmak için genellikle duvara monte edilen rensolar; varaklı ve gümüş gibi farklı renklerde kullanıcıların beğenisine sunulur. Rensoların renkleri gibi desenleri de oldukça çeşitlidir.

Renso Bağlama Aparatı

Renso; perdelerinizin kuşak kısmını tutturmak için duvara sabitlenen hem fonksiyonel hem de gösterişli ekipmanlar arasındadır. Renso bağlama aparatı ise rensonun çok daha şık ve dekorasyona uygun olmasını sağlamak amacı ile farklı renklerde üretilen aksesuarlardan bir tanesi olarak dikkat çeker.

Tül Toplama Aparatı

Tül perdenizi bir kenara toplayarak güneşten daha fazla yararlanmak istediğinizde perdeniz şekilsiz durabilir. Görsel olarak çok hoş olmayan görüntüyü ortadan kaldırmak için mıknatıslı tül toplama aparatını kullanabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de gösterişli bu ürün konseptinize uyacak renk ve desenlerde üretilmiştir.

Broçol

Kadınlar tarafından fon perdeleri hareketlendirmek için kullanılan broçol tamamen dekoratif bir üründür. Renk ve şekil konusunda muhteşem çeşitliliğin bulunduğu broçol ile fon perdeniz çok daha güzel gözükecek!

Perde Aksesuarları Cotribo’da!

Evinizi dizayn ederken ihtiyaç duyduğunuz her türlü perde aksesuarı için tek yapmanız gereken Cortibo ürünleri arasından bir seçim yapmak. Uygun fiyatları ve ürün çeşitliliği konusunda kendi sektörünün en iyisi olma iddiası ile Cortibo her geçen gün sizler daha da mutlu edecek ürünler sunuyor. Cortibo perde aksesuarları ile ilgili sizler tatmin ederken ödeme seçenekleri konusunda da bütçenizi zorlamadan harika alışverişler yapabilmenize imkân sağlıyor. Hadi Cortibo ile alışverişe!