Mutfak dolabı üretimi yapmakta olan firmamız bu alanda uzmanlaşmıştır.Kaliteli malzeme ve işçilikle üretici olmanın avantajlı fiyatlarıyla sizlere avantajlar sunuyoruz. Hem ev işyeri müşterilerine hem de toplu siparişlere yani inşaat projelerine üretimler yapıyoruz.

Ücretsiz keşif hizmetimizle adresinize gelerek ölçü alıyoruz, hesaplıyoruz, fiyat teklifi sunuyoruz. Kabul etmeniz halinde hızlıca işlemlere başlayarak hayalinizdeki mutfağınızı en kısa sürede üreterek montajını tamamlıyoruz.

En güzel mutfak modellerine kavuşmak isteyenler kimi zaman avangard mat beyaz oymalı mutfak modelleri kimi zaman ise parlak mutfak dolaplarını ister. Avagard mutfaklar genellikle beyaz mutfak dolaplarıdır.modası her zaman devam eden mutfak modelleridir.

Parlak mutfak dolapları ise son zamanların en çok beğenilen mutfaklarıdır. Akik mutfak doaparı ve high gloss mutfak dolapları bu mutfaklardandır.

Mutfak Dolapları için farklı renk seçenekleri tamamen sizin zevkinize kalmış her tasarım ve renkte mutfak üretimimiz mevcuttur. Gövde kısmını ister Mdf, ister High Gloss seçebilir, kapakları ise Membran, Akrilik, High Gloss, Mdf Lam, Mdf Lake ve Sunta Lam olarak seçebilirsiniz. Kapakları dilerseniz Oymalı İngiliz – Fransız modellerinden de seçebilirsiniz.
Şehir dışı veya yurt dışı montajsız projenize öze üretimler de yapıyoruz. Mutfak dolabı çizimerini firmamıza göndermeniz durumunda sizlere mutfak projenize hemen fiyatlandırmaktayız. Anlaşma sağlanması durumunda sizlere üretiminizi yaparak mutfakları montaja hazır veya minifiksli paletlerde teslim etmekteyiz.

 Tüm İstanbul’a ve İstanbul’a yakın bölgelere Ücretsiz Keşif Hizmetimiz Mevcuttur.
 Fiyat teklifinin kabulü için iş başı yarısı, iş bitimi yarısı şeklinde çalışmaktayız. Ödeme nakit veya kredi kartına tek çekim olarak yapılmaktadır.

Ucuz ve kaliteli mutfak dolabı arayan müşterilerin tercihi olmamızın nedeni üretici olmamız nedeniyle uygun fiyatlarla hizmet verebilmemizdir. Mutfak dolabında kaliteli malzeme ve en uygun fiyatları arayanlar için güzel fırsatlar sunmaktayız. İstanbul başakşehir ikitellideki showroomumuza sizleri de bekleriz