Bahar ayları yani geçiş mevsimlerinde yaşanan en büyük problemlerden birisi de ne giyileceğine karar verilememesidir. Eğer kalın giyince terleme ya da ince giyince üşüme gibi konulardan yorulduysanız bahar kombinleri için en önemli detay artık yelekler olacaktır. Yelek modelleri ile bu dertten kurtulacak hem sıcağa hem de soğuğa ayak uyduracaksınız. Kadın yelek modelleri sayesinde küçük bir dokunuş ile stilinize çok farklı bir hava katacaksınız ayrıca hava karmaşası yaşanan günlere de çok güzel ayak uyduracaksınız. Geçiş dönemlerinin en güzel kombinleri yeleklerle olacaktır ve en güzel kombinleme önerileri için de tüm detayları Arzu Kaprol’dan aldık. İşte detaylar…

Yelek Kombinleme Önerileri

Hem iç hem de dış giyim olarak tercih edilebilecek olan yelek modelleri ile gündüz veya gece fark etmeden, iş ortamında ya da parti ortamında vs. kısaca her yerde her zaman her şekilde kullanılabilmektedir.

1-Balıkçı yaka kazaklarla veya tişörtlerle yelekleri bir araya getirerek modaya uygun tarzda hava oluşturabilmek için de triko, deri hatta kürk olan yelekleri tercih edebilirsiniz. Dış giyim olarak kullanılacak olursa da Jean ceket ile üzerinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

2-Eğer yeleklerle daha resmi bir hava oluşturmak istiyorsanız da dikimi özel veya klasik olan bir gömlekle yelekleri bütünlemeniz yeterli olacaktır. Hatta bu gibi bir durum için yeleği tek başına giymeniz de yeterli olabilmektedir. Jeanlerle kombini genelde böyle bir hava oluşturur.

3-Üretilen yeleklerin bazıları tek başına tasarımdır. Püsküllü modeller, dantel detaylılar, payetleri olanlar, zımbalılar, uzun yelek ya da düğmeler ile tasarımlanmış olan yelekler bunlara örnektir. Bu tarzda bir yeleği düz veya basit tasarımlı bir tişört ile, bluzla veya düz dar bir elbise ile de tercih edebilirsiniz.

4-Modaya uygun tarz yelek kombini için yelek içine giyebileceğiniz bir atlet de yeterli olabilir. Ancak atlet göğüs ortasından bir miktar görünmelidir. Kış aylarında ise aynı tarzı tişört ile yapabilir ve üstüne de hırka veya ceket giyerek bunu iç giyim olarak kullanabilirsiniz.

  1. Uzun ve Ciddi Yelekler

 Görüntüsüyle tamamen bir trençkot görüntüsünde olan bu uzun yelekler, her sezon trendler arasında olmaya başladı. Hem kalın hem de ince modelleri bulunan bu yelekler çok güzel kombinlenebilmektedir. Beyaz gömlek ile maskulen bir tarz ortaya çıkarılabilmektedir. Ya da günlük olarak spor bir tarz da oluşturulabilmektedir.

  1. Modası Asla Geçmeyen Tüylü Yelekler

Her sezon olduğu gibi yine vitrinlerde bulunacak olan tüylü yelekler, özellikle de serin havalarda çok tercih edilmekte ve bir kurtarıcı görevinde olmaktadır. Feminen bir hava oluşmasını sağlayan botlar ve gömlekler ile çok şık görüntüler ortaya çıkacaktır.

  1. Kot Yelek Rahatlığı

   En zahmetsiz olarak oluşturulacak olan şıklığın en kolay adresidir diyebiliriz. Her kıyafetle uyum sağlayan kot yelekler ile yazdan kalma ve kıştan kalma görüntüler de oluşturmak çok mümkündür. Salaş bir görüntü ya da spor tarz oluşturmak adına birebirdir.

  1. Deri Yelekler

Deri ceketler kadar popüler olan ve çok farklı bir tarz oluşturması ile çok kullanılan deri yelekler, kamuflaj desenli olan pantolon ya da gömlekler ile birlikte giyebileceğiniz bir yelek modelidir. İster sportif isterseniz de maskulen bir tarz oluşması adına deri yelekler kombinlenebilir. Sonbahar kombinleri adına dolabınıza bir adet yelek koymanızda fayda vardır. Bunun için Timeless koleksiyonu ile adından söz ettiren ve zamansızlığı ortaya koyan tasarımları ile Arzu Kaprol’un sitesine bu linkten göz atmanız gerekiyor.