Karma renkleri ve dış giyimin özellikli detayları çerçevesinde alınan son trend mont türevleri her bir erkeğin isteğine göre tasarlanıyor. Pek çok yan aksesuar ayrıntısına sahip erkek mont modellerinin yünlü kapüşon içeriklerini taşıyan alternatifleri çok sıcak bir kış geçirilmesini sağlıyor. Ön fermuarlı modelleri ile ön planda tutulan montlar her mevsimin vazgeçilmeyen modelleri arasında bulunuyor.

Kaliteli Erkek Mont Çeşitleri

Her bir detayıyla çok şık erkek mont çeşitleri kaliteli yapısal içeriklerinin yanında siyah, koyu yeşil ve haki renk tonları ile apayrı stil sunuyor. Çok detaylı montların regular fit tasarımları daima erkeklerin beğenisini kazanıyor olsa da slim fit özellikleri de büyüleyen çeşitleri arasında bulunuyor. Her kış ince, kalın, uzun, kısa model ayrıcalıkları ile erkek akımlarına tanıtılan mevsimliklerin şık seçeneklerini siteden inceleyebilirsiniz.

Erkek Mont Fiyatları

Farklı özelliklerle tasarlanan erkek mont modelleri geniş cep kapaklı çeşitleri ile epey ilgi uyandırıyor. Oldukça nitelikli montların deri tasarımları da sitede olarak https://www.loft.com.tr/erkek-mont   adresinden sipariş verebilirsiniz.