ISO 27001 Belgesi de firma ve kurumların hem şirket içi bilgilerinin hem de müşteri bilgilerinin güvende tutulması için başvurulan bir yöntemdir. Bu belgeye sahip olan firmalar; firmalarına ait finansal bilgileri, müşteri bilgilerini, firmaların fikri haklarını koruma altına almış olurlar. Böylelikle şirket içi güvensizlik ve bilgi sızdırımı şüphesi ortadan kalkmış olur. Bunların dışında ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi şirketlerin irtibatını da korumasına yardımcı olur. Bu doğrultuda ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemini kullanan firmaların %80 oranında güveni artarken %75 oranında da iş riski azalıyor. Siz de ISO 27001’i kullanarak itibarınızı koruyabilirsiniz ve bunun yanında müşterilerinizi ihtiyaçları ile pazarı gerekliliklerin uyumlu hale getirerek doğacak riskleri azaltabilirsiniz. Peki, ISO 27001 Belgesinin faydalarından yararlanmak için bu belgeye nasıl sahip olabilirsiniz? İşte cevapları…

ISO 27001 Belgesi Nasıl Alınır?

ISO belgeleri firmaların sahip olması gereken belgelerin en başında yer almaktadır. ISO belgelerinin uluslararası geçerliliğe sahip olması bu belgeleri en önemli kılan unsurdur. ISO 27001 belgesini firma ya da kuruluşlar 2 aşamalı bir denetimden başarı ile geçmesi neticesinde alabilirler. Firmalar, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin sunduğu standartları karşılayacak şekilde kurulduktan sonra bu belgeyi alabilmek için bir belgelendirme firması ile iletişime geçer. Belgelendirme firması ise kurumun ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin standartlarını karşılayıp karşılayamadığını tespit eder ve bunun için bir denetim yapar. Bu denetimin olumlu geçmesi üzerine firma söz konusu belgeyi alabilir.

ISO 27001 Belgesi için Doğru Adres TOEM Kalite & Danışmanlık

Eğer siz de ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin faydalarından yararlanmak istiyorsanız aradığınız adres TOEM Kalite & Danışmanlık. Yıllardır ISO belgelerini firmaların yararına sunan TOEM Kalite & Danışmanlık belgelerini aldıktan sonra da firmanızın ve işleyişinizi sürecini takip ederek kaliteli bir iş birliği süreci tamamlıyor. İşletmelerin ISO standartlarına uygun şekilde yönetilmesine olanak sağlayan TOEM Kalite & Danışmanlık ile iletişime geçerek ISO belgelerine sahip olabilirsiniz.