ISO 22000 Belgesi insan için en önemli alışkanlıklardan bir tanesi olan beslenmede hijyen kuralları ile hazırlanmış besinlerin kullanılmasına destek veren bir belgedir. Daha açık bir ifade ile bu belge gıda zinciri kapsamında kullanılan her türlü unsurda gerekli şartların yerine getirilmesini sağlayan uluslararası bir belgedir.

Gıdaların gerekli koşullar altında hazırlanması ve tüketiciye sunulmasını kapsayan ISO 22000 diğer ISO belgeleri ile eşgüdümlü bir şekilde koşulları iyileştirmeyi amaçlar. Gıda güvenliğinde gerçekleşen her eylemi aktif bir şekilde kontrol altına almayı amaçlayan bu standart yasal koşulların yerine getirilmesi ve Pazarda söz sahibi olma gibi özellikleri ile katkı sağlar. Ürüne olan güveni de yükselten standart hem kuruluşlar hem de tüketiciler için bir güvencedir.

ISO 22000 Belgesi Avantajları Nelerdir?

Gıda konusunda oldukça kabul görmüş bir belge olan ISO 22000 sayesinde işletmenizin elde edeceği avantajlar sayısızdır. Gıda güvenliği ve gıdaların güvenilir bir şekilde tüketiciye ulaştırılmasında çok aktif ve önemli bir belge olan 22000 standardı sayesinde elde edeceğiniz avantajları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.

  • Şirketinizin ISO gibi uluslararası alanda kabul görmüş bir standarda uygunluğunu sağlar ve prestij kazancı sağlarsınız.
  • Üretim aşamasının en önemli süreci tedarik konusunda tedarikçilerinizin size olan güvenini arttırırken hissedarların firmaya olan güveni de benzer şekilde yükselir.
  • Tedarikten tüketime kadar her aşamada tetkiklerin yapılması gıda güvenliğini sağlar.
  • Şeffaflık ve firmanın hesap verebilirliğinde en ufak bir sorun yaşanmaz.
  • Sistemin sürekli etkinliği ve güncellenmesi de sağlanır.

ISO 22000 Belgesi ve isobelgesifiyati.com!

İsobelgesi.com olarak uluslararası geçerliliği olan ISO belgelerini almanız açısından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Uzman ekibimiz ve alanında en iyi hizmeti sunan çalışanlarımız sayesinde belgelendirme sürecinin her aşamasında sizlere destek sağlıyoruz.

İsobelgesifiyati.com; uygun ödeme koşulları ve belgelendirme süresince her türlü desteği sağlama avantajı ile ISO 22000 belgesi konusunda en çok tercih edilen firma olarak ön plana çıkıyor. Siz de ISO belgesi alma konusunda sorunsuz bir süreç yaşamak ve belgenizi bir an önce elde etmek istiyorsanız firmamızla iletişime geçebilirsiniz.