Yğun iş temposu ve hayatın koşturmacaları sonucu fast food tarzı yiyecekler ilk tercihimiz oluyor. Bunlar ise zamanla bizde istenmeyen kilolara neden oluyor. 

Özellikle yaz aylarına girerken bizleri kilo sorunu sarıp sarmalamakta. Burada da bir acelecilik içine girerek yapılacak kötü diyetle sağlığınızı daha fazla riske atabilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo vermek için ise uzman kişilerden yardım almanız gerekir. Formena bu alanda profesyonel kadrosu ile sağlıklı kilo vermenize yardımcı olacaktır. Formena’da tüm menüler diyetisyen kontrolünden geçmektedir. Formena sizlere diyetisyen hizmeti sunarken aynı zamanda diyet yemek servisi de sunmaktadır. Bilindiği gibi çoğu diyetisyen ne yapmanızı söyler sizde ona uygun beslenirsiniz. Formena ise A’dan Z’ye her şeyi düşünerek sizleri zorlamadan kilo vermenizi sağlayacaktır. Kalorisi hesaplanmış diyet yemek servisi ile hem yemek derdinden kurtulacaksınız hem de sağlıklı bir şekilde kilo vererek fit bir hale geleceksiniz. 

Diyet yemek servisi Formena yine klasik menülerin dışında kişiye göre diyet programı yapmaktadır. Bu konu biraz örselense de kilo vermede en önemli hususlardan biridir. Çünkü her bireyin farklı bir anatomisi vardır ve buna uygun olarak kalori grubu belirlenerek diyet uygulanmalıdır. Formena uzman diyetisyenleriyle sizin vücut değerlerinizi ölçer ona göre size bir diyet uygular.  Uygulamadan ise memnun kalmadığınız anda ücret iadenizi sebep göstermeden alabilirsiniz. Üyeliklerinizi de istediğiniz süre boyunca dondurabilme hakkına sahipsiniz. Diyet yemek çeşitliliği Formena’da oldukça üst seviyededir. Şöyle diye bilirim istediğiniz kebabı burada bulabilirsiniz. Diyet yemek servisi ile yemekler sizlere ulaştırılacaktır. Böylece lezzetli yemekler yerken bir taraftan kilo vermenin hazzını yaşayacaksınız. 1 hafta içinde tartıda farkı ise göreceksiniz.