Pek çoğumuz mobil cihazlarımızı her zaman kullanıyor ve yanımızdan ayırmıyoruz. Bu mobil cihazların kullanımı artık o noktaya geldi ki bir ürün alacağımız zaman da ilk müracaat ettiğimiz yerlerden biri internet oldu.

Günümüzde her ne kadar internet üzerinden satış yapmakta olan markaların sayısı oldukça artmış olsa da bu markaların tercih oranı benzer düzeyde artmıyor. Tabi ki bunun en önemli sebeplerinden biri olarak, günlük tüketim maddelerinin internet üzerinden satışında yaşanabilecek çekinceler birinci sebep olarak görülebilir.

Ancak yine de pek çok büyük marka internet üzerinden ürün satışı yapmaktadır. Ancak buna rağmen halen tüketicilerin büyük bir çoğunluğu büyük markaların internet üzerinden yaptıkları satışlardan ziyade mağaza satışlarını tercih etmektedir.

Bu markaların yaptıkları mağaza satışlarında senelerden beri satışları arttırabilmek amacıyla belli dönemlerde bazı kampanyaları yapılmakta ve satışı yapılan ürünlerin fiyatlarında bir düşüş yapılarak müşteri sayısının arttırılması amaçlanmaktadır.

Bu markaların kataloglar ile duyurduğu kampanyalarını da bugüne kadar internet üzerinden takip etmek çok mümkün olmuyordu.

Aslına bakılırsa bilenler bilir markaların kendi sitelerine girerek kampanyaları ile ilgili bilgi almanız her ne kadar mümkün görünse de; tüm markaları tek bir platform üzerinden takip etmek, kendi bütçesini düşünen tüketici açısından büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

İşte burada kullanıcısına yardım eden yeni bir site devreye giriyor: Türkçe Broşürler.

Türkçe Broşürler sitesi, ülkemizde satış yapmakta olan büyük markaların ürünlerine ilişkin kampanya ve broşürlerin güncel olarak yayınlandığı ve bunları takip olanağı sunan oldukça kullanışlı bir internet sitesidir.

Çok çeşitli markalara ilişkin en güncel kampanyaların takip edilebildiği sitemiz üzerinde toplamda 37 farklı markaya ilişkin broşürler güncel olarak takip edilebilmektedir. Aynı zamanda farklı kategorilere ayrılmış sitemiz üzerinden farklı kriterler ile de ürün takip etmek mümkün görünmektedir.

5 farklı kategoride kampanya ve broşür takibi

Türkçe Broşürler sitemiz üzerinden toplamda 5 farklı kategori ile broşür ve kataloglar hakkında bilgi alabilir ve en güncellerini kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Sitemize ilk girişte kullanıcıların karşısına son çıkan kataloglar, kuponlar ve indirimlerin bildirildiği “En Popüler Kataloglar” menüsünde en son tarihli yayınlanan tüm broşürler güncellik sırasına göre gelmektedir. Bu broşürlerden herhangi birine tıkladığınızda ise karşınıza çıkan ekranda ilgili marka veya zincir marketin halihazırda güncelliğini koruyan kampanyalarına ilişkin broşürlerin yanı sıra Türkçe Broşürler sitemizde o marka ile ilgili yayınlanan bütün broşürler çıkmaktadır. Bu noktadaki tek fark ise güncel olan broşürlerin renklendirilmiş bir şekilde gösterilmesi ile birlikte tarihi geçmiş broşürlerin siyah-beyaz olarak kullanıcıların karşısına çıkarılmış olmasıdır.

En son çıkan broşürler kategorisinden sonra kullanıcılarımızın en çok ilgi gösterdiği bir diğer bölüm ise “Satıcılar” başlığı altındaki menüdür. Bu menüde sitemizde yer alan tüm markalara ilişkin broşürler ayrı ayrı gösterilmektedir. Bu markalara ilişkin broşürlere tıkladığınızda ise markanın halihazırda güncel olan broşürü ekranda belirmektedir.

İnternet teknolojisinin evinin ekonomisini düşünen bireylere bir armağanı olan Türkçe Broşürler sitesi sayesinde aradığınız tüm kampanyalara ilişkin bilgileri kolay bir şekilde bulabilecek ve internetin sağlamış olduğu iletişim teknolojisi sayesinde mağazaları gezerek kampanyalar hakkında bilgi toplamaya çalışmayacaksınız.