Firmaların müşterilerine çok daha kaliteli hizmetler sunmasını amaçlayan ISO bu doğrultuda müşterilerine çeşitli eğitimler ve belgeler sunmaktadır. Günümüzde ISO’nun firmalar için sunduğu onlarca belge ve eğitim bulunmaktadır. Bu belge ve eğitimlerden en önemlilerini ve en çok tercih edilenleri ISO 14001 belgesi, ISO 22000 belgesi ve ISO 27001 belgesi şeklinde sıralayabiliriz. Gelin detayları hep birlikte inceleyelim.

ISO 14001 Belgesi

ISO 14001 belgesi bir çevre yönetim sistemidir. Günümüzde özellikle işletmelerin çevreye verdiği zararı en aza indirmek için gerçekleştirilen ISO 14001 belgesi, her türlü firmanın sahip olması gereken oldukça önemli bir belgedir. ISO 14001 belgesi ile ürünün ilk aşamasından son aşamasına kadar çevresel tüm faktörler dikkate alınır ve üretim bu şekilde gerçekleştirilir. Bu kapsamda çevreye daha duyarlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmek isteyen işletmeler ISO 14001 belgesine sahip olmalıdır.

ISO 27001 Belgesi

ISO 27001 bir bilgi güvenliği yönetim sistemidir. Firmalar hem kendi bilgilerini hem de müşteri bilgilerini güvence altına almak isterler. Bu doğrultuda ISO’nun firmalar için sunduğu ISO 27001 belgesi oldukça yoğun bir şekilde talep görmektedir. Sizde hem firmanızın hem de müşterilerinizin bilgilerini başarılı bir şekilde korumak için ISO 27001 belgesini tercih edebilirsiniz.

ISO 22000 Belgesi

ISO 22000 belgesi bir gıda güvenliği yönetim sistemidir. Gıda üretimi, ambalaj üretimi gibi gıda ile ilgili olan tüm firmaların ISO 2000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne mutlaka sahip olması gerekmektedir. Bu sayede firmalar müşterilerine çok daha kaliteli ve profesyonel ürünler sunabilmektedir. Aksi takdirde sunulan gıdaların güvenilirliği ile ilgili çeşitli önyargılar meydana gelebilmektedir.

ISO Belgelerinde Aranan Kalite

Yukarıda bahsedilen tüm ISO belgeleri ve daha fazla ISO tarafından belirlenen belgelendirme kuruluşları tarafından verilmektedir. Bu kapsamda eğer sizin de yukarıda ki ISO belgelerine ya da daha fazlasına ihtiyacınız varsa tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.