Ancak hangi tasarımı seçmek istedikleri konusunda akılları bir hayli karışabiliyor. Sizlere yardımcı olması için hangi söz yüzükleri modellerinin daha fazla tercih edildiğini araştırdık. Kararsız kalan çiftler büyük bir popülerlik kazanmış olan bu alyansları öncelikli tutarak model seçimi yapabilir. Bu arada büyük bir ilgi gören alyansların sınırlı sayıda seçenek sunmadığını da belirtmek isteriz.

Öncelikle klasik bir görünüm sergileyen söz yüzükleri modellerinin halen popülerliğini koruduğunu belirtmekle başlayalım. Hiç tereddüt etmeden tercihinizi son derece klasik bir görünüm sergileyen ve sadelikten doğan şıklığın net bir göstergesi olan bu tasarımlardan yana kullanabilirsiniz. Ancak seçtiğiniz yüzükte küçük de olsa bir süsleme bulunmasını istiyorsanız seçeneklerinizin çok daha fazla olduğunu belirtelim.

İşlemeli Alyans Modelleri Yükselişte!

Bu durumda karşınıza parlak taşların şık bir şekilde kullanıldığı modeller de çıkacak. Taşlı tasarımlar daha gösterişli ve daha albenili bir duruş sergiliyor. Yoğun bir şekilde parlak taş kullanılan modellere alternatif olarak sadece tek bir taşla süslenen modelleri de tercih edebilirsiniz. İşleme detayı söz yüzükleri modellerinde yükselen bir trende dönüştü. Her geçen gün popülerliği daha da artan işlemeli alyansların tüm çiftler için güçlü bir seçenek olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zarif kıvrımlarla kazandırılan işlemeler yüzük modellerini daha klasik ya da daha otantik bir forma bürüyebiliyor.

Örgülü yüzüklerin en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer aldığını da bilmenizde fayda var. Farklı örgü desenleri ile taçlandırılan bu tasarımlar çiftlerin çok büyük bir bölümünden beğeni topluyor. Hatta evlendikten sonra seçtiği alyansı değiştirmek istemeyenler de tercihini örgülü alyans modellerinden yana kullanabiliyor. Dolayısıyla sizin için de öncelikli seçenekler arasında bu tasarımlar yer alabilir.

Bu modelleri bir arada incelemek için Eylül Alyans web adresine hemen tıklayın. Onlarca farklı model seçeneğine keyifle göz atabileceğiniz bu sitede fiyatların çok uygun olduğunu belirtmekte fayda var. Bütçenizi zorlamadan, özgürce seçim yapabilirsiniz. Gümüşün yanı sıra altın kaplama olarak hazırlanan alyanslar da seçenekler arasında yer alıyor.

Bu içerik eylül alyans sponsorluğunda oluşturulmuştur.