Okey oynamak için artık okey salonlarına gitmek zorunluluğu ortadan kalkmıştır. İnternet sistemleri sayesinde istenen her yerden oyun oynanabilmektedir. Sanal okey sistemleri en çok okey salonlarına gidemeyen ya da gitmeleri hoş karşılanmayan kadınlar için kullanışlıdır. Adresimiz içerisinde bundan ötürü erkek üyelerimiz olduğu kadar kadın üyelerimiz de bulunmaktadır.

Okey, geçmişi oldukça eski olan taş oyunlarından biridir. Oyunun öğrenmesinin kolay olmasının yanı sıra eğlence oranının yüksek olması gibi özellikleri bulunmaktadır. Bundan dolayı pek çok insan tarafından akla ilk gelen oyunlardan biri olarak gösterilmektedir. Siz de canlı okey oyna gibi bir arayıştaysanız Okeyy.net adresimiz üzerinden oyunlarımıza erişim sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Okey Avantajı

Okeyin internet üzerinde oynanmaya başlamasından sonra oyunların katılım oranlarında büyük bir artış yaşanmıştır. Üstelik artık oyunlar için bilgisayar kullanımı mecburi değildir. Oyunlar mobil cihazlardan da bilgisayarlarda olduğu şekilde ve kalitede oynanabilmektedir. Bu durum, sitelerin kullanım oraklarının maksimum rakamlara gelmesini sağlamıştır. Kullanım oranları artan siteler ise ilk zamanlarında ücret istemeden verdikleri hizmetleri için üyelerinden ücret talep etmeye başlamışlardır. Bu alanda ücretsiz okey oynamak için sitemiz en iyi tercihlerden biri olacaktır. Adresimiz kurulum zamanından bu yana belirlemiş olduğu çizgiden şaşmadan hareket etmektedir. Böylece siz değerli kullanıcılarımız üyeliklerinizde, oyun katılımlarınızda ya da VIP sistemlerimizde hiçbir para talebi ile karşılaşmak zorunda kalmamaktasınız.

Ücretsiz Okey Nasıl Oynanır?

Adresimizde “okey oynayada “okeyy.net” yazarak ulaşmak  oldukça kolaydır. Bunun için öncelikle sitemize üye olmanız gerekmektedir. Üstelik üyelik işlemleriniz öncesinde misafir girişi yaparak sistemlerimiz üzerinde kontroller gerçekleştirmeniz de mümkündür. Böylece net üyelik kararlarınızı kısa süre içerisinde verebilirsiniz. Site sistemlerimize üye olarak giriş yapılmasının ardından saat kaç olursa olsun canlı okey oynamak imkânınız bulunmaktadır. Oyun katılımları için yapılması gerekli olan ilk şey salonlardan herhangi birini seçmektir. Salon seçimleri neticesinde kullanıcılarımızın önüne bir ekran açılmaktadır. Açılan ekranda aktif olarak oyun oynanan masalar bulunmaktadır. Masalarda boş olan yerlere oturulmasından sonra anında oyun girişi yapılabilmektedir. Böylece hem oyun oynamak hem de yeni tanışıklıklar elde etmek mümkün olmaktadır. Oyunu https://www.okeyy.net adresinden oynayabilirsiniz.