Bayan giyim, kategorileri oldukça geniştir. Alt giyim kategorisinde, etekler, pantolonlar yer alır. Üst giyim kategorisinde de trikolar, bluz, gömlek ve tişörtler bulunmaktadır. Elbiseler de bayanların en çok giydiği kıyafetler arasındadır.

 

alışveriş siteleri arasında, farklı zevklere hitap edecek çeşitlilikte olanlar tercih edilir. Gerek şıklık gerekse kalite arayanlar için, bazı markalar öne çıkacaktır. Bayan elbiselerinde kumaş kalitesi, sağlığa zarar vermeyen tekstil kullanımı önem taşır.

Bayan Giyimde Zengin İçerik

Bayan giyim modellerinde zengin içerik sunan markalara örnek olarak Pera Club verilebilir. Mağazanın, etek, pantolon, bluz ve elbise modelleri, oldukça çeşitlidir. Özellikle her mevsim giyilebilecek elbise modelleri, oldukça şık tasarımlardır. Etek boyları, uzun ya da mini olabilmektedir. Belden kemerli veya tunik elbiseler bulunur. Mağazanın ikili takımları da oldukça şıktır.  Askılı, kısa ve uzun kollu modelleri mevcuttur.  Çizgili, desenli ve düz modelleri bulunur. Eteklerde de aynı zengin içeriği görmek mümkündür. Çizgili veya puantiyeli gömlekleri oldukça şık tasarımlarıdır.

Şık ve kaliteli bayan giyim modelleri için mağazanın, sitesini inceleyebilirsiniz.