Spor yaparken veya günlük yaşantımızda rahatlığı neden ile hayatımızın bir parçası olmuştur eşofman ve eşofman takımları. Sadece erkekler için değil, bayanlar içinde üretilen çok şık bayan eşofman takımı vardır. Hem estetik duruşları ile hem de zarif ve rahat tasarımları ile spor yaparken veya ev kıyafeti olarak şık takımlara sahip olmak isteyen bayanlar, yerli üretim olan Lescon’ nun eşofmanlarını tercih edebilirler. Esnek yapıya sahip olan eşofmanlar bu özelliğinden dolayı kullanan kişilere rahat hareket imkânı tanımaktadır. Kendine özgü tasarım çizgisine sahip olan modeller iki parçadan oluşmaktadır. Üst parçası önden fermuarlı olan takımlarda, alt parçalarında bulunan yan cepler sayesinde daha fonksiyonel olmaktadır.

Kaliteli Bayan Eşofman Takımı

Hem sporu hayatının hem de günlük yaşantının vazgeçilmezi olarak gören kadınlar için üretilmiş olan bayan eşofman takımı kalitesinden ödün vermezken rahatlığa da önem vermektedir. Kullanılan kumaşlar oldukça dayanıklı olduğu için, ürünler uzun ömürlüdürler.

Bayan eşofman takımı kumaşları genellikle, üst bedende, %90 Polyester, %10 Elastan örme veya %100 Polyester 3 iplik örmedir. Beden olarak S den XXL ye kadar üretilmektedir. Ön bedenler fermuarlı ve makine yıkamasına uygundurlar. Daha detaylı bilgi ve modeller için https://www.lescon.com.tr/bayan-esofman-takimi/ linkine göz atılabilir.