Ataşehir evden eve nakliyat firmaları arasında faaliyet gösteren Aykul nakliyat,   işlerinizde sizlerin en büyük çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini tartışmasız firma ilkelerimiz arasında görerek, Ataşehir ve çevresinin yanı sıra, tüm İstanbul bünyesinde ve şehirlerarası taşımacılık işlerinizde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

Nitelikli Ataşehir Nakliyat Hizmeti

Nitelikli hizmet alabilmek, farklı bütün sektörlerde olduğu gibi nakliyat işlerinde de oldukça büyük önem arz etmektedir. Aykul taşımacılık gerek işinde uzman çalışanları ve gerekse yönetim kadrosu ile beraber, siz değerli müşterilerine nitelikli hizmet verebilecek birikim ve bilgiye sahip olan en iyi evden eve nakliyat firmaları arasındadır. Aykul nakliyat olarak tüm personeliyle profesyonel bir ekibe sahip olup, bugüne kadar almış olduğumuz tüm taşımacılık işlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Profesyonel Ataşehir Evden Eve Nakliyat Firması

Sektörümüzde hizmet verdiğimiz her alanda profesyonelliği benimseyerek hareket etmemiz, bugün sektörün lideri konumuna gelmemizi sağlayarak kaliteli hizmet vermenin karşılığında aldığımız en büyük ödüldür. Aykul nakliyat olarak daima en iyisini yaparak, Ataşehir profesyonel evden eve nakliye firması olabilmenin gerekliliğini yerine getiriyoruz.

Sigortalı Ataşehir Nakliyat Hizmeti

Aykul nakliyat işlerinizde sizlere sunmuş olduğumuz sigortalı Ataşehir evden eve nakliye hizmeti kapsamında, eşyalarınızın taşınma sürecinde zarar görmesi halinde maddi zararınızın karşılanmasını sağlıyoruz. Bugüne kadar bu tarz olumsuz bir durumla karşılaşmamış olsak da, profesyonel bir hizmet sunabilmenin detaylarını düşünerek sigorta kapsamında taşımacılık yapmaktayız.

Verdiğimiz Diğer Hizmetler

De-montaj ve Montaj

Aykul nakliyat firması olarak sizlere her zaman en iyisini sunmak için verdiğimiz hizmetlerden biriside, de-montaj ve montaj hizmetidir. Bu hizmetimiz kapsamında eski evinizdeki sabit eşyalarınızı profesyonel çalışanlarımız sökerek, yeni yerine montajı sağlanmaktadır. Böylelikle söküm ve montaj esnasında amatör kişiler tarafından doğabilecek hasarın, önüne geçilmektedir.

Eşya Ambalajlama

Eşya ambalajlama hizmetimizde yine uzman ekibimiz, darbe emici malzemelerle eşyalarınızın ambalajlanmasını ve paketlemesini sağlamaktadır. Bu aşamada kullanacağımız koruyucu malzemeler ve ambalajlama teknikleri, tamamen eşya taşımacılığına uygundur.

Şehirlerarası Nakliyat

Bulunduğunuz yerden başka bir ile taşınmak istediğinizde de, Aykul taşımacılık olarak şehirlerarası nakliyat konusunda da çözüm ortağınız oluyoruz. Eşya taşımacılığına uygun araçlarla, sorunsuz ve zamanında teslimat yaparak taşınma sürecinin kısa sürede tamamlanmasını sağlıyoruz.

Bunların dışında vermiş olduğumuz hizmetlerse, şunlardır:

  • Parça eşya taşımacılığı
  • Ofis taşımacılığı
  • Fabrika taşımacılığı
  • Değerli eşya, evrak ve kasa taşımacılığı
  • Banka taşımacılığı
  • Tüm kamu ve özel sektör taşımacılıkları

Sizde bizi daha yakından tanımak ve diğer hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için, adresini tıklayabilir ve müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.