Bu artışın gerek resmi kanallarda gerekse de günlük hayatın farklı alanlarında gözlemlenmesi çeşitli tercüme faaliyetlerinin doğuşunu desteklemiştir. Bu kapsamda ortaya çıkan tercüme hizmetlerine başvurmak ise hemen her insanın gerçekleştireceği eylemlerden bir tanesidir. Acil Tercüme olarak iş seyahatlerinizde, resmi başvurularınızda veya düzenleyeceğiniz konferanslarda size en iyi hizmeti sunarak dil konusunda karşılaşabileceğiniz her türlü problemi ortadan kaldırıyoruz. Firmamız Tercüme Bürosu kuruluşu sırasında temel ilke edindiği hızlı ve kaliteli tercümeyi sizlerle buluşturmayı hedeflerken sizin de işinizi daha kolay halletmenizi sağlıyor!


Tercüme Hizmetlerindeki Hızımız ve Kalitemiz ile Farkı Hissedin!


Acil tercüme, dünya dillerinin hemen hepsinde ihtiyaç duyduğunuz yeminli tercüme ve sözlü tercüme en zor tercüme faaliyetlerini dahi kısa sürede sıfır hata ile sizlere ulaştırır. Yeminli tercüme alanında tecrübe ve bilgi birikimi ile ön plana çıkan tercümanlarımız, dil ve kültür özelliklerini her yönü ile göz önüne alarak evrakınızın en hızlı ve hatasız şekilde tercümesini yapar. Bu hizmetimizin yanı sıra sözlü tercüme alanında gerek simültane gerekse de ardıl tercüme ile yüksek standartlarda iletişimin sağlanmasına yardımcı oluyoruz. Bugüne kadar sunulan tercüme hizmetlerimiz kapsamında yüksek oranda memnuniyet ile Türkiye’nin en güvenilir tercüme bürosu olma iddiamızı sürdürüyoruz. Peki, bu iddiamızı sürdürürken bize ulaşan bireylerin tercümesini nasıl gerçekleştiriyoruz?

Acil Tercüme'de Yeminli Tercüm Süreci


Acil Tercüme ile kaliteyi yakalamak isteyen bireyler bizimle iletişime geçtikten sonra tercümesi yapılacak evrakı bize teslim eder ve karşılığında teslim belgesi alır. Teslim alınan evrak ile ilgili bütün talepler detaylandırılır ve bu kapsamda en doğru tercüme yapılır. (Sözlü tercüme ile ilgili süreçte iletişim ve anlaşma aşaması bulunur.) Tercüme hızlı ve güvenilir bir şekilde yapıldıktan sonra talebe göre yeminli tercüme işlemi gerçekleştirilir. Yeminli tercümanlarımız tarafından tekrar tekrar kontrol edilen evrak son aşamada kişiye teslim edilir ve Acil tercüme hizmeti sona erer. Bu süreçte oluşabilecek her türlü kayıp ve probleme karşı arşiv hizmetimiz ile müşterilerimizi güven altına almaktayız.