50 Yıl  önce Akhisar Misak-ı Milli İlk Okulunun  5-A  sınıfından mezun olanlar, Füzun Aloğlu’nun  daveti ile bir araya geldiler.


9 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Füzün, 50 yıl önce ki sınıf arkadaşları ile bir araya gelip kucaklaşırken, “51. Yılda bir araya gelmeyi benin davetim ile gerçekleştirmek istiyorum. Şimdi burada bulunan sınıf arkadaşlarımdan şimdiden ricam, buraya gelemeyen ve adresleri bulunamayan arkadaşları da bulalım, çok sayıda birlikte olalım.” Dedi.  
            
Füzun Aloğlu eşi  İshak aloğlu ile birlikte, 2009 yılındaki bir olma gününden 5 yıl sonra tekrar  İlk okul  arkadaşlarını bir arada görmek için Akhisar Tütün Oteli’ne davet etti. Füzun  Aloğlu eşi ile birlikte  konuk ettiği sınıf arkadaşlarını ve eşlerini  karşıladılar. Gecenin geç saatlerini kadar devam eden yemekte, sınıf arkadaşları kendilerini tek tek  tekrar tanıttılar. Yaşantılarını  anlattılar. Eski günleri andılar. Oynadıkları oyunları hatırladılar. Füzun  Aloğlu ve eşi  üzerinde Misak-ı Milli ilk Okulu 5-A sınıfı 1963 mezunları yazılı kalemler ile özel olarak hazırlanan flamalar hediye ettiler. 50 yıl önce  okulun bahçesinde çevirdikleri topaçlarla  döndürme yarışı yaptılar. 

2. kez 50 yıl önceki sınıf arkadaşlarını bir arada görmekten ve ağırlamaktan çok mutlu olduğunu söyleyen, 5 yıl önce sınıf arkadaşlarının toplu resimlerini Hürriyet Gazetesinin Türkiye baskısına ilan vererek yola çıkan  Füsun Aloğlu, “Çok mutluyum. İçimde biraz burukluk var. 5 yıl önce çok  daha fazla sınıf arkadaşlarım ile birlikteydim. Bana büyük cesaret veren sayın Mehmet Füzün kardeşime tekrar tekrar teşekkür ederim. İnşallah  gelecek yıl çok daha fazla sınıf arkadaşım ile birlikte olmanın heyecanını şimdiden  duyuyorum.” Dedi.