Ankara’nın en kararlı gelişen aksında
Eskişehir Yolu’nun en gözde lokasyonunda, modern hayatın tüm unsurları bir araya geliyor. Kent hayatının bütün akıcılığı ile huzurlu bir hayatın sakin ritmi Mahall Ankara’da dengeli bir senteze ulaşıyor.

Metropoliten yaşam unsurlarının büyük karması
Mahall Ankara projesini oluşturan ofis-konut-alışveriş unsurları burada bir otelin dinamizmiyle de buluşuyor. 24 saat boyunca yaşayacak Ankara’nın en sinerjik karması sakinlerine bir alandan diğerine en fantastik kestirmeleri sunuyor.

İş yaşantısının yükselen temposu
Kamu kurumları, bankaları, ticaret odaları, büyük şirketleri, parti merkezleri, AVM’leri, üniversiteleri, hastaneleri ile Başkent’in en dinamik bölgesinde “business-life”ın nabzı Mahall Ankara ile daha da hızlanıyor.

Hayata toplam kalite katan mekan çözümlemeleri
Mahall Ankara’da çizgi dışı bütün detaylar ve farklı gereksinim ve beğenilere seslenen alan seçenekleri size sevdiklerinizle beraber bir evden beklediğiniz tüm konfor ve estetiği vaat ediyor.

En özel buluşmalar için dört yıldızlı seçenekler
Bütün kutlamalar, toplantılar ve buluşmalarınızda bir business prestij otelin sunacağı tüm olanaklar Mahall Ankara’da hemen yanı başınızda.

Gusto anlayışına getirilen yeni tanımlar
Piazza’da 1. sınıf markaların, restoran ve kafelerin yarattığı atmosfer gündelik gereksinimlere cevap vermenin ötesinde hayatın her anını kaliteyle kurgulayan sakinlerine nefes aldıracak molalar, gustolar ve tatlar sunacak.

Üstün nitelikli projelerin altındaki imza: Türkerler
Mahall Ankara’nın arkasında, 1993’ten bugüne altyapı ve üstyapı inşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji üretimi, enerji ticareti, doğalgaz dağıtımı, hastane, petrol, tekstil, bilişim gibi farklı sektörlerde ulusal ve uluslararası projeleri hayata geçirmiş bir marka var: Türkerler.

Değeri günden güne yükselecek bir yatırım fırsatı
Ankara’nın en seçkin yaşam alanında yerinizi alırken, sizleri kıymeti giderek artacak bir yatırım yapmanın huzurunu Türkerler ve TOKİ güvencesiyle yaşamaya çağırıyoruz.



Satış bedelleri, TOKİ tarafından onaylanan TOKİ Teminat Hesaplarına yatırılacaktır. TOKİ Teminat Hesap numaraları, 0312 565 20 65 no'lu TOKİ irtibat telefonundan teyit edilebilecektir. Yatırımcı brüt kullanım alanları sabit kalmak kaydıyla teknik açıdan gerekli gördüğü her türlü plan değişikliğini yapma hakkını saklı tutar.

Bir boomads advertorial içeriğidir.