Özel Akhisar Hastanesi tarafından Kadınlar Gününe özel düzenlenen “Kadınların Gözünden Yaşam” konulu 2. Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı.

 “Sayfayı Beğen, Fotoğrafını Gönder, Hediye Çekini Kazan”

*Günlük hayatınızdan, evinizde iş yerinizde veya herhangi bir yerde çekilmiş olan fotoğrafınızı ad, soyad ve iletişim bilgilerinizle birlikte [email protected] e-mail adresine gönderin. Özel Akhisar Hastanesi Facebook hesabındaki “KADINLARIN GÖZÜNDEN YAŞAM 2” adlı fotoğraf albümünde paylaşalım.

*Özel Akhisar Hastanesi resmi Facebook sayfasını beğenen ve gönderdiği fotoğraf ile en fazla beğeniyi alan kişiye Özel Akhisar Hastanesi Kozmetik  Dermatoloji Ünitesinden 400 TL değerinde çek hediye edilecektir.

*Yarışmaya katılım 2 Mart 2017 Perşembe günü saat 14.00’da başlayıp, 7 Mart 2017 Salı günü saat 12:00’ de sona erecektir. 

*Oylama 7 Mart 2017 Salı günü saat 13:00’de sona erecektir.

*Kazanan yarışmacımız 7 Mart 2017 Salı  saat 13:05 ‘de Özel Akhisar Hastanesi resmi Facebook hesabında açıklanacaktır. 

*Ödül töreni 8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 15:00 da Özel Akhisar Hastanesi’nde gerçekleşecektir.

 * Yarışmaya katılanlar, Yarışma Katılım Koşullarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.

* Yarışmaya 18 yaşından küçükler, Özel Akhisar Hastanesi personeli ve 1. dereceden yakınları katılamaz. Katılımcıların kimlik belgelerindeki adları ile Facebook hesaplarındaki kullanıcı adlarının birbirinin aynı olması gerekmektedir. Aynı IP adresinden verilen maksimum 2 adet oy geçerli sayılacaktır. Otomatik botlar, otomatik oy verme ve tüm yöntemlerle sistemi kandırmaya yönelik çalışmalar yapıldığı tespit edilmesi halinde yarışmacı ödül hakkını kaybeder ve diskalifiye edilir. Kazanan katılımcı, birden fazla Facebook hesabıyla yarışmaya katıldığı belirlenmesi durumunda ödül hakkını kaybeder. 

* Ödülün nakit karşılığı talep edilemez, ödülü kazanan katılımcı ödül hakkını bir başkasına devredemez.

* Özel Akhisar Hastanesi, önceden belirtmeksizin yarışmayı durdurma, iptal etme, erteleme, tarih aralığını değiştirme ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu durumda katılımcılar, hiçbir hak iddia etmeyeceklerini kabul ederler.