Balayı tatili yeni evli çiftlerin evliliklerinin ilk günlerinde yaptıkları ilk tatil olması sebebiyle oldukça önemlidir. Geleneksel bir tatil olan balayında düğün stresinden ve yorgunluğundan kurtulurken romantik zaman geçirmek amaçlanır.

Çam Termal Otel

256 odası ile hizmet veren oteli düğün organizasyonları içinde tercih etmek mümkün. Ankara Soğuksu Milli Parkı içerisinde bulunan otel çam ağaçlarının arasında yer alıyor. Düğün sonrası hem düğüne katılan konukların kalabileceği hem de yeni evlilerin unutulmaz bir balayı yaşayabileceği otel her zaman ilk sırada tuttuğu müşteri memnuniyeti ile beğeni topluyor. Balayı otelleri tarafından sunulan romantik hizmetleri kendine has hizmetleri ile birleştiren otel farklı bir balayı geçirmenizi sağlıyor. Çam Termal Otel balayı paketi içerisinde canlı çiçekler kullanılarak yapılan özel balayı odası süslemesi, odaya kahvaltı servisi, kalpli pasta ve meyve sepeti ikramı yer alıyor. Oda hizmetlerine ek olarak balayına özel Spa ve masaj paketi de düğün sonrası yorgunluğu ve stresi atmak için birebir oluyor.

Metropolitan Hotels

Modern mimarisi ile dikkat çeken bir tasarıma sahip olan otel toplamda 96 adet odası ile hizmet veriyor. İç ve dış mekan tasarımı oldukça göz alıcı olan otel balayı paketleri ile yeni evli çiftlere huzur ve keyif dolu bir tatil sunuyor. Balayı paket içerisinde özel oda hazırlıklarına yer veren otel evliliğin ilk günleri için oldukça özel ve romantik bir atmosfer hazırlıyor. Gül yaprakları ve kırmızı balonlar ile süslenen balayı odasının süslemesi özel bir gül buketi ile tamamlanıyor. Odaya kahvaltı servisinin yanında günlük gazeteler de bırakılırken yeni evliler için özel bir yaş pasta, meyve tabağı, lokum ve kuruyemiş servisi de yapılıyor. Balayı paketine dahil olan bir diğer hizmet ise düğün yorgunluğu için düşünülen aromaterapi mesajı. Masaj sonrasında Spa merkezinde dinlenme imkanı sunan otelin jakuzi, hamam, sauna, Fin hamamı ve kapalı havuzundan da yararlanmak mümkün oluyor.

Meyra Palace

Sarayları andıran atmosferi ile hem düğün hem de balayı tatili için tercih edilen otel organizasyonları masala dönüştürme vaadi ile konuklarını ağırlıyor. Meyra Palace 177 adet odası ile misafirlerini ağırlarken aynı anda düğün organizasyonları için 1037 m2’lik balo salonu ile hizmet veriyor. Düğün organizasyonlarında şehir dışından gelen konukları ağırlamak için şık bir alternatif olan otelde düğünden sonra konaklamak isteyen yeni evliler balayı hizmetlerinden yararlanıyor. Düğün sonrası yorgunluğu atmak, evliliğin ilk günlerini romantik bir şekilde geçirmek isteyen çiftler Meyra Palace tarafından sunulan balayı paketini tercih ediyor.

Divan Çukurhan

Ankara Kalesi’nin karşısında bulunan otel gurme mutfağı ile beğeni topluyor. Konforlu ve lüks odaları ile sizi en iyi şekilde ağırlamayı başaran otel şehir merkezine yakın konumuyla da başarılı bir alternatif oluyor. Balayı tatili için tercih edebileceğiniz şık seçeneklerden birisi olan Divan Çukurhan Otel sunduğu balayı paketinde konuklarına özel balayı dekoru, şampanya ve meyve ikramı ile unutulmaz bir balayını garantiliyor.