Haber Merkezi

 

Akhisar Ziraat Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA İlçemize bağlı Kobaşdere, Doğankaya, Karabörklü, Selvili, Muştullar ve Musaca köylerine zirai alet ve ekipman yardımında bulundu.


Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa; “ Çiftçilerin ve üreticilerin daha iyi, daha kaliteli ve daha verimli ürünler yetiştirebilmeleri için Akhisar Ziraat Odası adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını, Köylerin ihtiyacı olan zirai alet ve ekipmanların dağıtımlarına devam edeceklerini” söyledi. Ayrıca ”köylümüzün ve çiftçilerimizin isteklerini de dinliyoruz. “ dedi.


Kobaşdere köyü muhtarı Muarrem Aktürk, Doğan köyü muhtarı İsa Demirel, Karabörklü köyü muhtarı Gürsel Karaman, Selvili köyü muhtarı Nedim Dilli, Muştullar Köyü muhtarı Aziz Madan ve Musaca köyü muhtarı Salih Yeşildağ köylerinde ortak kullanmak üzere zirai alet ve ekipmana ihtiyaçları olduklarını belirterek Akhisar Ziraat Odasına müracaatta bulundular. Müracaatları değerlendiren Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi zirai alet ve ekipmanların müracaatta bulunan köylere hibe edilmesine karar verildi.


Kobaşdere, Doğankaya ve Karabörklü köylerinin ihtiyacı olan 1’ er adet 16’ lı Goble, Selvili, Muştullar ve Musaca Köylerinin ihtiyacı olan 1 ‘ er adet Alçak Ayak Merdaneli 9’lu Patlatma zirai alet ve ekipmanlarını Akhisar Ziraat Odası adına Başkan Ahmet AKBUĞA, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte köylere giderek köy muhtarlarına teslim ettiler.


Zirai alet ve ekipmanlarını teslim alan köy muhtarları başta olmak üzere köy halkı Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’ ya teşekkürlerini sundular.


Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa; “ verilen zirai alet ve ekipmanların hayırlı olmasını, çiftçilerimize ve köylümüze bereketli ürünler yetiştirmelerini diledi.”