Birçok alanda kullanılan çiçek tutumunu verimi fark edilir derecede arttıran organik sıvı solucan ve yarasa gübresi, Organik Tarımsa farkıyla çiftçilere sunuluyor.

ORJİNAL SERTİFİKALI ÜRÜN

Manisa bölgesinde hizmet veren Organik Tarımsa, uzman kadrosu ve ekibi ile çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor. Organik Tarımsa Satış Müdürü İsmail Bükü; “Manisa bölgesinde uzun yıllardır çiftçilerimize organik sıvı solucan ve yarasa gübresini sunmaktayız. Bu süreçte çok olumlu sonuçlar aldık. Özellikle çalıştığımız markalar yüzde yüz organik sertifikalı ve orijinal ürünler olduğundan çiftçilerimizin mahsullerinde gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabiliyorlar. Manisa ve ilçelerinde çiftçilerimize satış sonrası destek, ürünün kullanım şekilleri gibi hizmetlerimiz de mevcut. Ekibimiz bu ürünleri satmakla kalmıyor, çiftçimizi nasıl kullanacakları konusunda da bilgilendiriyor.” Dedi.

ÇİÇEK TUTUMUNU ARTTIRIYOR

Mahsullerde çiçek açmaya başlamadan önce bu dönemde çiçek tutumunu arttırmak için organik gübrenin kullanımının önemine vurgu yapan Bükü; “Organik sıvı solucan gübresi ve yarasa gübresini mahsullerinde daha önce kullanan çiftçilerimizden aldığımız geri dönüşler üzerine, çiçek açma döneminde kullanılmaya başlanmasının çok önemli olduğunu biliyoruz. Ürünün raf ömrü ve tarlada dayanma süresi çok uzun. Bu yüzden mahsullerin nefaseti (aroması) ve verimi çok iyi oluyor. 

Bu ürüne yabancı olan ve bilgi sahibi olmak isteyen tüm çiftçilerimizi de Organik Tarımsa’a ulaşmalarını doğru bilgiyi almalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.


Telefonlar: 0236 413 71 75 – 0 544 471 45 00

Online Alışveriş için: www.organiktarimsa.com