Zeytinde kullanıldığında çiçek tutumunu ve tane büyüklüğünü fark edilir derecede arttıran organik solucan ve yarasa gübresi, Akhisar’da hizmet veren Organik Tarımsa’da uzman kadrosu ve ekibi çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor. 

Akhisar’da organik solucan ve yarasa gübresi yetkili bayisi olan Organik Tarımsa sahibi Erhan Yılmaz konu ile ilgili; “Akhisarlı çiftçilerimize geçtiğimiz yıllardan bu yana organik sıvı solucan gübresi ve yarasa gübresini sunmaktayız. Bu süreçte çok olumlu sonuçlar aldık. Özellikle çalıştığımız markalar yüzde yüz organik sertifikalı ve orijinal ürünler olduğundan çiftçilerimizin mahsullerinde gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabiliyorlar. Akhisar ve mahallerinde çiftçilerimize satış sonrası destek, ürünün kullanım şekilleri gibi hizmetlerimiz de mevcut. Ekibimiz bu ürünleri satmakla kalmıyor, çiftçimizi nasıl kullanacakları konusunda da bilgilendiriyor.” Dedi.

Zeytinlerin çiçek açmaya başladığı bu dönemde çiçek tutumunu arttırmak için organik gübrenin kullanımının önemine vurgu yapan Yılmaz; “Organik sıvı solucan gübresi ve yarasa gübresini zeytinlerinde daha önce kullanan çiftçilerimizden aldığımız geri dönüşler üzerine, zeytinin çiçek açma döneminde kullanılmaya başlanmasının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu ürüne yabancı olan ve bilgi sahibi olmak isteyen tüm çiftçilerimizi de Organik Tarımsa’a ulaşmalarını doğru bilgiyi almalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Akhisar’da Tahir Ün Caddesi Şehir Pastanesi karşı sokağında hizmet veren Organik Tarımsa iletişim bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Telefonlar: 0236 413 71 75 – 0236 413 81 35

www.organiktarimsa.com

https://www.facebook.com/organiktarimsa