Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde (TB2L) mücadele eden Akhisar Belediyespor, 10 haftada kendi evinde karşılaştığı Final Gençlik’i 88-70’lik skorla geçti.

Maç sonrasında Akhisar Belediyespor Basketbol takım antrenörü Zafer Aktaş, Akhisarpress.com’a özel açıklamalarda bulundu.

İlk defa gündüz maçı oynadıklarını ve seyircinin kendilerini yalnız bırakmadığını söylenen Aktaş; “Zannediyorum seyircimize güzel bir basket maçı izletmeyi başardık. Tabiî ki ben koç olarak bazı hatalarımızın olduğunu görebiliyorum ancak seyirci gözünden iyi bir basketbol sergiledik. Bu tarz maçlarda basit hataların olması normal, bizde biraz hata yaptık ama Tyrone ve Serdar’ın performansı maçı önde tuttu. Maçı da 18 farkla kazanmamıza sebep oldu. Önümüzdeki hafta İstanbul’da Darüşşafaka ile oynayacağız. Çok ciddi bir maç olacak, ligin üst sırasında bulunan, daha henüz bir mağlubiyeti olan bir ekip en kısa sürede o maça hazırlanacağız. Final Gençlik’te bu maçta iyi mücadele etti onlara da sonraki maçta başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERİN VİDEOSU