Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Antalya kampında denediği Kamerun asıllı Portekiz vatandaşı Wato Kuate'yle anlaştı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin rezerv takımında forma giyen 19 yaşındaki ön libero kamp döneminde fiziği ve tekniği ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan tam not alırken, genç futbolcunun menajeriyle masaya oturan yönetimin Kuate ile 3 buçuk yıllığına anlaştı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen imza törenine Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman İşçi ve Mutlu Özdemir katıldı. İmza töreni ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kuate şunları kaydetti; “çok mutluyum, burada çok iyi bir ortam var. Hocamız, takım arkadaşlarımız ekibimiz herkes çok iyi, çok harika bir ortam var. Bende takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tabiki imza attığım için çok heyecanlıyım, çok çalışıp başarılı olmaya çalışacağım” dedi. Lisans işlemlerinin yetişmesi dahilinde Hamza Hamzaoğlu’nun Ziraat Türkiye Kupası maçında Çarşamba günü konuk olacağı Sivasspor maçında 45 numara ile Kuate’nin forma şansı bulması bekleniyor.

Öte yandan Akhisar Belediyespor, Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak, yarın saat 13.30 da İzmir Adnan Menderes Hava Limanından Sivas’a hareket edeceği bildirildi. Sivasspor maçı ardından Lig’in ikinci devresinde Elazığspor’a konuk olacak yeşil-siyahlılar Malatya’da konaklayarak maç saatini bekleyeceği bildirildi.