Spor Toto Süper Lig'de 11 nisan pazartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda Kasımpaşa A.Ş ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, çok zorlu bir periyota girdiklerini ve bütün maçlardan puan almak için sahaya çıkacaklarını söyledi. 

Kasımpaşa A.Ş maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Arslan, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada takımının Antalyaspor maçında oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi. Arslan, "Son 15 dakika hariç oyuncularımın performansından oldukça memnundum. Keyifli bir maçtı. Hem Antalyaspor hemde biz maçı çevirecek fırsatlar yakaladık." dedi.

Kasımpaşa maçına ilişkinde açıklama yapan Arslan, zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirerek, "Hem Kasımpaşa hem Bursaspor hemde Beşiktaş ile üst üste maçlar oynayacağız. Zorlu bir periyota girdik. Çok şükür ki kırk puanımız var. Ama Kasımpaşa maçı da dahil olmak üzere çıkacağımız bütün maçlardan puan almak istiyoruz. Sahaya bunun için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

N'guemo'nun özel izinli olduğu antrenmana sakatlığı nedeni ile Brezilya'da tedavisine devam edilen Douglao'da katılmadı. Öte yandan Douglao'nun 23 nisanda Türkiye'ye geleceğini ve takımla beraber çalışmalara katılıp katılamayacığı konusunun bu süre içerisinde netleşeceği bilgisi verildi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ta Yılmaz Atabarut tesislerini ziyaret ederek Akhisar Belediyespor'un antrenmanını izledi. Kasımpaşa maçı öncesi takıma başarı dileklerini ileten Vali Bektaş Futbolcular ile fotoğraf çektirdi. Vali Bektaş'ı Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İl gençlik spor müdürü Savaş Duman ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel karşıladı.