U 13 Türkiye şampiyonasında 4 gurupta 20 takımın katıldığı müsabakaların Akhisar gurubunda mücadele eden İzmir Gücü, Altınordu, Eskişehirspor ve Kuşadası Küçükadaspor takımları ilk günkü maçlarda mücadele ettiler.
Günün İlk maçında İzmir Gücü ile Altınordu U 13 takımları karşı karşıya geldiler. Altınordu U 13 takımı rakibi İzmir Gücü’nü 5. Dakikada Berat, 26. Dakikada Y.Emre ve 56. Dakikada Mehmet’in ayağından kazandığı gollerle müsabakayı 3-0 kazandı. Günün 2. Maçında K.Küçükadaspor ile Eskişehirspor U 13 takımları mücadele ettiler. 60 dakika sonunda Eskişehirspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Akhisar gurubunda 2. Gün maçlarında yarın saat 17.00 de Altınordu, K.Küçükadaspor, saat 19.00 da Eskişehirspor, İzmir Gücü takımları mücadele edecekler. Cuma günü İzmir Gücü, K.Küçükadaspor, Eskişehirspor, Altınordu maçları ile Akhisar gurubu maçlarında ilk sırayı alan takım Türkiye şampiyonluğu için diğer 3 gurubun liderlere ile mücadele edecek.
Akhisar Press
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 22:57