U 13 Türkiye şampiyonası Akhisar gurubu müsabakaları başladı. 6 takımın 2 gurup halinde başlayan  maçların ilk gününde  Ortaklar Gençlik takımı  İzmirgücü’nu 3-1, Buca Gençlerbirliği Balıkesir Belediyespor’u 2-0 yendi.

                   Akhisar’da  A gurubunda  İzmirgücü, Ortaklar Gençlik, Dardenelspor, B gurubunda  Buca Gençlerbirliği, Balıkesir Belediyespor, Denizli Belediyespor takımlarının bulunduğu gurupta 2. Günü maçlarında  A gurubunda İzmirgücü ile Dardenel, B gurubunda  Balıkasir Belediyespor ile Denizli Belediyespor  maçları oynanacak. 3. Günü maçlarında da A gurubunda  Ortaklar Gençlik ile Dardanel, B gurubunda  Buca Gençlerbirliği ile  Denizli Belediye maçları oynanacak. Guruplarında birinci olan takımlar final maçı yapacaklar. Akhisar gurubunun  şampiyonu olarak bir üst gurup maçlarına katılmayı elde etmiş olacak.

                   İlk günü maçlarında Ortaklar Gençlik 30 dakikalık devreler halinde oynan müsabakada maçın ilk yarısını  penaltıdan İzmirgücü’lü Emircan’nın ayağından yediği golle 1-0 yenik kapamasına rağmen ikinci yarıda adeta fırtına gibi eserek Berkcan’ın ayağından 2, Muhammed’in ayağından kazandığı 1 golle maçı 3-1 kazandı. Günün ikinci maçında Buca Gençlerbirliği, Balıkesir Belediyespor’u  birinci yarıda Erdinç’in, ikinci yarıda Sabahattin’in ayağından kazandığı gollerle 2-0 yendi.