Akhisarpress.com - 2 Ay önce başlayan 20 takımın katıldığı Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şubesinin düzenlediği halı saha futbol turnuvasında Sanayispor takımı final maçında Hampaşaspor’u 10-5 yenerek birinci oldu.

Türkiye’de ilçelerde sadece Akhisar’da şubesi bulunan TÜRFAD’ın düzenlediği Halı Saha futbol turnuvası 20 takımla 2 ay önce başladı, 5’er takımdan 4 gurup ta oynan maçlar sonunda Hampaşaspor, Özdemir Petrol, Sanayispor Alkanspor yarı finale kaldılar. Hampaşaspor zorlu ve çekişmeli geçen müsabakadan sonra Özdemir Petrol’ü 11-10, Sanayispor’da Alkanspor’u 7-3 yenerek finale yükseldiler. 3. Lük 4. Cülük maçında Özdemir Petrol sahaya çıkmayınca Alkanspor 3-0 hükmen galip gelerek turnuvanın 3. sü oldu. Final maçında Sanayispor ile Hampaşaspor karşı karşıya geldi. TÜRFAD Şubesi Başkanı eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği maçta Sanayispor rakibi Hampaşaspor’u 10-5 yenerek turnuvanın birincisi, Hampaşaspor’da 2. Oldu.

Müsabaka sonunda derceye girenlere kupaları ve hediyeleri, turnuvanın gol kralına halı saha futbol ayakkabısı, en az gol yiyen kaleciye eldiven, en centilmen takıma da kupa verildi. TÜRFAD şube başkanı Hüsnü Kahraman, “Turnuvaya katılan tüm takımlara, organizasyonu yapan arkadaşlara, bizleri destekleyen kurum kuruluşlara, sponsor olan firmalara çok teşekkür ediyoruz. Süper ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor’umuz şehrimize büyük bir heyecan getirmiştir. Bizde her zaman gençlerimize ve kulüplerimize TÜRFAD şubesi olarak imkanlarımız çerçevesinde böyle organizasyonlar yaparak katkı vermek istiyoruz. Tekrar tüm takımlara turnuvaya katıldıkları için teşekkür ederken, dereceye giren ekipleri de tebrik ediyoruz.” dedi.