Spor Toto Süper Ligin 22.haftasında Cumartesi günü saat 16’da konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor, hedef bu kritik mücadeleyi mutlak kazanmak. Ligin düşme potasına yakın bulunan ve üst sıralara çıkarak rahat bir nefes almak isteyen Akhisar Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları süren sol eli işaret parmağı kırılan kaleci Fatih Öztürk, sağ diz arkasında ödem oluşan Custodio ve kasıklarında ödem oluşan Daniel Larsson takımdan ayrı çalışırken Antalyaspor maçı kadrosunda yer alamayacaklar.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı, “Antalya maçı bizim için gerçekten çok önemli olacak. 6 puan değerinde bir maç olacak, iç sahada oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile inşallah bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra her maç bizim için final niteliğinde olacaktır. Bir an önce 12 ila 16 puan arası toplayıp, rahatlayıp küme düşme olasılığını kafadan kaldırmak istiyoruz, hem psikolojik olarak. Bunu yapacak bir kapasitede takımız, özgüvenimiz de aslında var. Sadece dediğim gibi 3 puan alarak bunu biraz olsun yukarı çekmek istiyoruz, bunun için de çalışacağız. Tekrar söylüyorum taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız var. İnşallah hafta sonunda da Cumartesi günü stadı doldururlar ve bize ihtiyacımız olan desteği verirler” dedi.

Yine idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan devre arası İstanbul Başakşehir Futbol takımından sezon sonuna kadar kiralanan golcü oyuncu Sokol Cikalleshi, artık Başakşehir’in geçmişte kaldığına vurgu yaparak, “ben tüm konsantrasyonumu artık Akhisarspor’a verdim. Bunun için çalışıyorum burada, Antalyaspor maçına gelince bizim için önemli bir maç, biz bu maçı kazanmak için de çok çalışıyoruz. Umuyorum ki bu hafta bu maçtan galibiyetle ayrılırız” ifadelerine yer verdi.

MUHTEMEL 11

Teknik Direktör Tolunay Kafkas karşılaşmaya muhtemelen Bora Körk, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Abdoul Sissoko, Aykut Çeviker, Olcan Adın, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu ve Sokol Cikalleshi ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

Akhisar Belediyespor’da Caner Osmanpaşa, Onur Ayık, Soner Aydoğdu ve Ömer Bayram sarı kart sınırında bulunuyor.  Karşılaşmanın biletleri ise kale arkası ve misafir takım 10, Maraton Akigo 11, Kapalı Alt 15 ve VIP Tribün 20 TL’den satılıyor.

8.Randevu

İki ekip Süper Lig’de daha önce 7 kez karşı karşıya geldi, her iki ekibinde 2’şer galibiyeti bulunurken 3 karşılaşma ise beraberlik ile son buldu. Akhisar Belediyespor rakibine 8 gol atarken kalesinde ise yine 8 gol gördü. İki ekip arasında ligin ilk devresinde Antalya Arena Stadyumunda yapılan müsabakada golsüz son bulmuştu. 
(BG-