Akhisarpress.com - Spor toto Süper Ligin en istikrarlı takımı, Trabzon’da net bir galibiyetle dönen Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası A gurubunun son maçında Bursaspor ile karşılaşmak için yola çıktı. Yeşil siyahlılar sabah saat 11.00 deki antrenman sonrası öğleden sonra kara yolu, öğle yemeği sonrası Bursa’ya hareket etti.

Kadrodaki tüm futbolcuların forma giyeceklerine inandıklarını söyleyen Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Geçtiğimiz sezondan beri örnek kulüp olarak spor ve futbol camiasında takdir topladığımız bu sezon yakaladığımız istikrar ve başarımız bu sezon daha da arttı. Hem Ziraat Türkiye kupasında hem de süper lig de mücadelemiz sürüyor. Büyük ve örnek bir aile olduğumuzu herkes görüyor ve takdirle karşılıyor. A Gurubundaki son kupa maçından da yüzümüzün akı ile çıkıp yarı finale çıkacağımıza inanıyoruz. Kupa maçı sonrası hafta sonunda Kayseri Erciyes’i konuk edeceğiz.” Dedi.

Bursa maçı için Akhisar’da yapılan son çalışmada sadece Bilal salonda çalışırken, sakatlığı geçen İsmail ve İbrahima Sonko takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Hamzaoğlu’nun Bursa kupa maçına nasıl bir 11 çıkaracağını maç saati belli olacağı öğrenildi.