Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı yorumlayan Akhisar Belediyespor'un oyuncusu Serdar Kesimal; "bizim açımızdan önemli bir maçtı, Gaziantep sonuçta puan durumunda altımızda bulunuyordu. hem arayı açmak hem de devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp Akhisarspor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Bugün de güzel bir adım oldu, inşallah haftaya Osmanlıspor'ı da yenip daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.
 
Yine karşılaşmayı yorumlayan ve karşılaşmada penaltı kaçırmasının ardından takımının ilk golünü kaydeden Özer Hurmacı; "Zorlu bir Antep deplasmanındaydık. Bursa deplasmanından 1 puan almıştık geçen hafta içerde Kasımpaşa'ya karşı galip gelmiştik. Güzel bir seri yakalamak istiyorduk ve bundan dolayı bu maç bizim için çok önemliydi. Çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum ve çok istekliydik. Penaltı kaçırdım ama içimde bir his vardı maçı çevirebileceğimize ve gol atabileceğime yönelik. Musa çok güzel bir gol attı, kendini tebrik ediyorum ama biz de ondan sonra ayağa kalkış ve geri dönüş sağlayabildik. Bundan sonra üst sıralara tırmanmak istiyoruz, gerçekten bulunduğumuz futbolcu kalitesine uygun bir yerde bulunmuyoruz. Gün geçtikçe enerjimiz pozitif yönde ilerliyor. Üst sıralara doğru çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
 
Yeni sezonda Akhisar Belediyespor adına gol atan ilk Türk futbolcu olduğu hatırlatılan Hurmacı; "geç kaldığımız bile düşünüyorum. malum sezon başı, hazırlık kampı, hazırlık maçları hiçbirisine katılamadım. son 4 maçtır 90 dakika sahada kalıyorum, hocamı ve bana inananları mahçup etmemeye çalışıyorum. tek hedefimiz katkı sağlamak bizim işimiz de zaten bu" dedi.
 
Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Soner Aydoğdu; "çok güzeldi bir maçtı bizim için. Sahanın durumu ortada, oynamamız gerektiği gibi oynadık. çok iyi mücadele ettik son ana kadar kovaladık. Bir de penaltı durumumuz vardı aslında daha da farklı olabilirdi. atamadık onlar attı, atsaydık daha farklı olabilirdi. Ancak ikinci yarı maçı çevirebileceğimizi biliyorduk o güçte biz de vardı ve onu da gösterdik. Bizim açımızdan çok iyi oldu çünkü artık gerçek rakiplerimiz ile sahada oynuyoruz ve bu hafta ile birlikte 2'de 2 yaptık inşallah bunu devam ettireceğiz" dedi.
 
3 puanın takıma iyi geldiğini ifade eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas; "oyunun geneline baktığınız zaman galibiyeti hak eden taraf bizdik, çok pozisyona girdik. maç öncesi belirttiğim gibi duran topların maçı kaderini belirleyeceğini belirtmiştim. Çünkü sahada çok kötü bir zemin vardı ama ona rağmen oynamaya çalıştık. Rakibe de hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Kazandık, her geçen güm daha iyiye gidiyoruz. Şimdi önümüzde zor 4 tane maç var, ligin iyi takımları ile oynayacağız. bu galibiyet bizi biraz daha rahatlattı orta sıralara çıkmak istiyoruz. Başkan ve yönetimimizle görüştük ve konuştuk devre arasında transfer yapmak istiyoruz. Kendimize uygun oyuncuları tespit ettik, çalışmalarımız sürüyor. Eğer bunları da yaparsak ben önümüzün açık olduğunu düşünüyorum" dedi.